Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Egyes nézők szerint hatalmas hasa van ennek az időjósnak

Az egyik nező még tippeket is adott, hogyan takarja el „óriási” pocakját a műsorvezető.

Úgy tűnik, hogy az internetes trollok képtelenek leállni, annak ellenére, hogy a body shaming már rég nem divat. Sőt, hatalmas divatmárkák buktak már bele abba, hogy nem alkalmaztak plus-size modelleket, azok pedig, akik igen, óriási sikerekre tettek szert. Nem igazán értem, hogy manapság, hogy lehetséges az, hogy egy vékony lányt kezdenek el azzal bántani, hogy túl nagy a hasa. Pedig napi rendszerességgel megtörténik.

Nemrég a Mirror vette észre, hogy Tracy Hinsont, időjóst, közösségi oldalán kritizálják. A fiatal nő a KSDK-nél dolgozik és napi rendszerességgel látható a tévében. Valószínűleg megszokta már, hogy nem tetszik mindenkinek, de mikor az egyik kommentelő beszólt neki, hogy milyen nagy a hasa, úgy döntött, nem hagyja szó nélkül.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tracy Hinson (@tvalwx) által megosztott bejegyzés,

Tracy egy képernyőfotót tett közzé a levélről a Twitteren. A néző azt kérdezte tőle, látta-e már magát a tévében, hogy hogy néz ki. Az üzenetet küldő öltözködési tanácsokat is adott, hogyan tüntesse el a hasát, hogy az ne legyen ekkora a képernyőn. Egy, a ruhák alá felvehető fűzőt is javasolt a szőke tévésnek.

A nő zseniálisan reagált a támadásra: „Kedves Mary, igen, láttam már magam a tévében és nem, nem fogok fűzőt hordani, mert neked nem tetszik a hasam. Szeretem a tésztát, a kenyeret és a sajtot, szeretem a testemet is – ez az, ami tényleg számít. Tracy."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tracy Hinson (@tvalwx) által megosztott bejegyzés,

A tévés válaszát rengetegen dicsérik és örültek annak, hogy ilyen zseniális módon osztotta ki a gonoszkodót és mi is csak gratulálni tudunk neki, hogy ilyen szépen visszavágott. Persze rengetegen ki is akadtak arra, hogy írhat valaki ilyet Tracy-nek.

Ezeket olvastad már? 

via 

Címlapkép: Instagram 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!