Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Együnk úgy, hogy más is jóllakjon - itt az Élelmiszerbank kampánya, amivel Te is segíthetsz!

Már fut a Magyar Élelmiszerbank idei Együnk Egymásért kampánya, amelyhez csatlakozva a főzés és a közös étkezés örömét élvezve mi magunk is segíthetünk a rászorulókon.

A nélkülözés ma már nem csak a harmadik világot érinti, sajnos Magyarországon is egyre növekszik azoknak a száma, akik elegendő élelem híján napról napra nélkülözni kénytelenek. Az Élelmiszerbank 7. alkalommal útnak indított jótékonysági kezdeményezésének célja, hogy interaktív adománygyűjtéssel járuljon hozzá a rászorulók élelmiszerellátásához.

Idén ősszel magánemberként is részt vehetünk a kezdeményezésben, például úgy, hogy kedvenc vendégváró falatjainkat, salátáinkat vagy süteményeinket elkészítve jótékonysági vásárt hirdetünk akár a munkahelyünkön, akár barátaink körében. Miközben bemutatjuk szakácsművészetünket, és a saját közösségünket is formáljuk, a bevételt a Magyar Élelmiszerbankhoz eljuttatva sok-sok nélkülöző tányérját tölthetjük meg az őszi-téli hónapokban.

Receptajánló:

De nemcsak a főzés, hanem az evés örömét élvezve is jótékonykodhatunk a szeptembertől év végéig tartó időszakban, mindössze annyit kell tennünk, hogy felkeressük a kampányban részt vevő éttermek egyikét, és a jótékonysági menüjüket választjuk. Ha pedig ennél is egyszerűbb módon támogatnánk az Együnk Egymásért programot, akkor a Magyar Élelmiszerbank honlapján a Vállalatok menüpont alatt a MÉB étteremben vásároljunk virtuális fix áras menüt a rászorulók megsegítésére.

Tavaly az Együnk Egymásért kampányban összesen 5 millió forint adomány gyűlt össze, ebből az összegből az Élelmiszerbank közel 90 ezer nélkülöző számára mentett élelmiszert. 

JELENTKEZZ KÍSÉRLETI PROGRAMUNKBA MOST, ITT!

Egy hónapig tippekkel segítünk csökkenteni háztartásodban a kidobott élelmiszer mennyiségét, amihez első lépésként egy kérdőívet kell csak kitöltened. A számítások szerint éves szinten akár több tízezer forintot is megspórolhatsz, hiszen kicsi sokra megy, ha sokan veszünk részt, nagy hatást érhetünk el!

Ezeket láttad?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!