Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Eléggé undi helyen járt a fagylalt, mielőtt a kislány odaadta volna anyukájának

Egy amerikai anyuka kislánya maradék fagylaltját akarta megenni, mikor a gyerek felfedte, hol járt a fagyi, mielőtt anya belenyalt volna. 

A Facebookon osztotta meg vicces, de egyben kicsit gusztustalan sztoriját is az az anyuka, aki a minap fagyizni vitte 5 évnél fiatalabb kislányát – írja a 24.hu

Sidney Anderson két, óvodás korú csemetéjét vitte el a Mekibe fagyizni, kislánya azonban nem bírt a nagy adat édességgel, így azt szó nélkül anyukája kezébe nyomta, aki, hogy a fagyi ne menjen kárba, elkezdte megenni a maradékot. A kislány eközben riadtan nézte édesanyját, akinek hamar fel is tűnt, hogy valami nem oké, így megkérdezte gyermekét, miért néz olyan rémülten. A kislány zavartan nézett anyjára, majd bevallotta, hogy véletlenül a fagyival törölte ki a fenekét, mikor elment a mosdóba. 

Az anyuka rögtön feltette a nagyon is indokolt kérdéseket, vajon hogyan lehet fagylalttal feneket törölni, hogyan került a mosdóba az édesség, és amúgy is, hogyan lehet véletlenül fagyival „tisztálkodni”, a kislány azonban bevallotta, hogy véletlenül a rossz kezét használta kis dolga elvégzésekor, így esett meg az apró baleset. 

Az anyuka Facebookon osztotta meg a sztorit, a posztban pedig azt is leírta, ha valaki esetleg nem találná őt az azért van, mert éppen a száját fertőtleníti. ,

EZ IS ÉRDEKES: 

via 24.hu

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!