Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Elfogadsz egy csomag pelust? Tesztelj és nyerj a babáddal!

A babaszoba.hu és a Pampers júniusban útjára indítja a Mindent a babáért nagy pelenka tesztelő játékát  – Játssz és a babáddal közösen teszteljétek az új pelusokat! (x)

A tesztelős játékra azoknak az anyukáknak a jelentkezését várják, akik szívesen kipróbálnák a Pampers Premium Care pelenkáit. A tesztcsomagot a szervezők biztosítják, az anyukáknak csak értékelniük kell a terméket és fényképet feltölteni a játék oldalára. A legszerencsésebb résztvevő, akinek a képe a legtöbb szavazatot kapja: 800 db pelenkát nyer.

Miért pont a Pampers?

  • Az évek folyamán a Pampers pelenkái egyet jelentettek a szeretettel, a száraz babapopsival, a puhán ölelő kivitelezéssel. Mivel az édesanyák számára nagyon fontos, hogy gyermekük a legjobbat kapja, sokan tették le a voksukat a Pampers mellett.
  • A Pampers Premium Care termékcsalád a legújabb innovációkat ötvözi, hogy a kisbabánk csakis a legjobbat kapja. Gyermekorvosok és toxikológusok vettek részt a fejlesztésben, hogy a babapopsi akár 12 órán keresztül száraz maradjon.
  • Selymesen puha, mintha a legfinomabb toll érintené a kicsink bőrét, és már a születés utáni első percektől maximális védelmet nyújt. Új, extra finomságú köldökvédő rétege óvja a picik köldökét, kiválóan illeszkedve az újszülöttek érzékeny pocakjára.
  • Légáteresztő anyaga segíti a levegő könnyed áramlását, egyedülálló 3 nedvességfelszívó csatornácskája pedig szárazon tartja érzékeny bőrét. A gyorsan felszívódó pisi, azonban még nem tenné igazán különlegessé ezt a termékcsaládot, de az, hogy a híg székletet is felfogja és elzárja, már a legaggodalmasabb anyukának is megfelelő.

Sőt!

  • Végre nem kell megszakítani az önfeledt játékot, vagy a nyugodt alvást, és nem kell időről-időre szaglászni a pelust, elég, ha ránézünk a nedvességjelző csíkra, és egyből tudjuk, hogy eljött-e a peluscsere ideje.

Finom falatok babáknak

Hihetetlen, hogy a babák milyen gyorsan nőnek, így el sem hisszük, amikor eljön az izgő-mozgó, felfedező korszaka. Minden nap egy új élmény lesz számára.

Az új mozgáshoz nem árt, ha a pelus is alkalmazkodik. Természetesen csakis úgy, hogy a pihe-puhaságról, a fantasztikus nedvszívóképességről, a szellőzésről ne kelljen lemondani. A járáshoz fontos, hogy pelenkájukat száraznak és puhának érezzék, és felszabadultan koncentrálhassanak felfedezéseikre. Erre tökéletes a Pampers Premium Care bugyipelenka, amely körkörös, puha derékgumírozásának köszönhetően puha és kényelmes viselet, és könnyen cserélhető, akárcsak egy alsónemű.

Ugye te is szívesen kipróbálnád? Gyere és a babáddal játszatok velünk a nyereményekért!

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!