Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Elképesztő dolgot művel ez a férfi késsel és villával, és nem a konyhában!

Biztosan nem gondoltál még rá, hogy másra használd az evőeszközöket, mint étkezésre. Ez a török kalligráfia művész viszont bravúros dolgokat készít késsel és villával!

A nagy többség számára akkor kerülnek elő az evőeszközök, ha egy finom ebéd, vagy laktató vacsora kerül az asztalra, és egyszerűen szükség van rájuk. Nem is igazán gondolkozunk, milyen más rendeltetése lehetne ezeknek a tárgyaknak, míg mások ebben is meglátják a művészi lehetőséget.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yazı Yolcusu (@yaziyolcusu) által megosztott bejegyzés,

A 24.hu számolt be arról a török kalligráfusról, aki egészen új szintre emelte a mindennapokban jól ismert étkezéshez használt eszközök felhasználási lehetőségét. A kézírásnak sajnos egyre kevesebb tér jut, ő azonban egészen bámulatos módon hívja fel a figyelmet a benne rejlő szépségekbe, ugyanis késsel és villával készíti műveit ecset vagy töltőtoll helyett.

Lám-lám mi mindenre jó egy villa:

Yazi Yolcusu, akit Szövegutazó néven is emlegetnek, Bursában él és készíti a legcsodálatosabb kalligráfiákat, majd alkotásait megosztja a közösségi médiában, hatalmas sikerrel. Az biztos, hogy nehezen tudnánk utána csinálni!

Csak ámulunk tovább, mire képes egy kés a vajazáson túl:

Ezeket olvastad már?


Címlapkép: Instagram

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!