Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Elképesztő, miért rúgtak ki egy éttermi dolgozót a munkahelyéről

Egy amerikai étterem dolgozója videóra vette, hogyan készítik a konyhán a sajtos makarónit. Rossz vége lett,a  nőt ugyanis kirúgták munkahelyéről. 
Az Egyesült Államokban létezik egy Panera Bread nevű kávézó-pékség lánc, ahol a vásárlók ebédidőben meleg ételeket is vásárolhatnak. Persze mivel gyakorlatilag egy gyorsétteremláncról van szó, senki nem várhatja el, hogy valódi séfek és szakácsok helyben készítik el frissen az ebédre szánt ételeket, az egyik éttermi dolgozóval csúnyán elbántak miután levideózta, hogyan készül a Mac'N'Cheese, vagyis a sajtos makaróni. 
 
A nő egy TikTok videót osztott meg az interneten arról, ahogy a lefagyasztott tésztás zacskót beteszi a forró vízbe, hagyja néhány percig állni, majd a furcsa állagú ételt szervírozza a tányérra. A 24.hu arról ír, hogy bár az étterem elismerte és teljesen elfogadhatónak tartja, hogy így készülnek náluk az ételek, a videót készítő nő másnap már nem dolgozott az étteremben, ugyanis menesztették őt. 
 
 
A videót készítő lány csak annyit fűzött hozzá a Twitteren megjelent videóhoz: ,,Lol, elvesztettem emiatt az állásomat."
 
A kommentelők között volt, aki az étel elkészítése miatt panaszkodott, és azt mondta, olyan, mintha kórházi ételt adnának, más inkább azt a kérdést tette fel, ugyan ki csodálkozik azon, hogy ilyen gyors és előre elkészített technikával oldják meg az ételkészítést az éttermek.
 
Vajon volt értelme emiatt kirúgni szegény lányt?
 

Ez is érdekelhet:

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!