Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Elképesztő, mit tett a csokijaival, hogy barátnője ne egye meg előle

Hihetetlenül ötletes dolgot talált ki egy srác arra, hogy megóvja a dugi csokijait a barátnője elől.

Úgy tűnik, hogy nem csak a lányok képesek azon kiakadni, ha az utolsó édesség morzsáikat megeszik előlük, hanem a pasik is. Nemrég egy hihetetlen sztori járta be a netet egy srácról, Dave-ről, aki eléggé megleckéztette a barátnőjét, aki rájárt az édesség készletére.

Dave megelégelte, hogy a jegyese állandóan megeszi a csokoládéit, azért egy elég drasztikus, ámde hatásos lépésre szánta el magát: vett egy zárral ellátott széfet. A srác berakta a hűtőbe és most ott tárolja a finomságait. Már ez is nagyon kínzóan hangzik, de Dave erre rátett még egy lapáttal! A férfi ugyanis egy átlátszó dobozt rendelt, így még azt is látja jövendőbeli felesége, mire nem teheti rá a kezét.

Persze a lányt sem kellett félteni. Az eset után azonnal lefotózta a hűtőjüket és kirakta a Facebook oldalára.Vesztek egy házat együtt, gyereketek lesz, eljegyzitek egymást és az esküvőt tervezgetitek, mindent együtt csináltok, és ez történik! Dave vett egy rohadt széfet és berakta a hűtőbe, mert egy szemétláda, és nem akarja velem megosztani a csokiját soha többé! Szeretné őt valaki? Ez tényleg ok a szakításra!”

Elég rövid időn belül, hatalmas népszerűségre tett szert a poszt és több ezer komment érkezett, hogy nagyon nem fair, amit a férfi csinált. Rengetegen viszont nagyon viccesnek találták a dolgot és a saját párjuk nevét írták bele a hozzászólásukba. Egyébként azóta nincs információnk arról, hogy Dave eltüntette volna a széfet a hűtőből. 

Ezeket olvastad már? 


via 

Címlapkép: iStock

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!