Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Előtte-utána: egy lepukkant konyha új élete

Nehéz meglátni a fantáziát ebben a kicsit múlt századi, sötét otthonban, de egy kreatív házaspárnak sikerült. Az eredmény pedig valami egészen elképesztő! 
A dél-kaliforniai otthon enyhén szólva felújításra szorult. Andrea és férje azonban nem ijedtek meg a feladattól, sőt, zseniálisan oldották meg a kérdést. 
 
A ház 1978-ban épült, amit azóta sem újítottak fel. „Ugyanaz a piszkos tapéta, linóleum volt. A padló kopott, az ablakokon ezernyi rés tátongott. A szőnyeget foltok borították, és a víz több helyen is szivárgott" – mondta Andrea a házról. 
 
Így nézett ki a konyha a felújítás előtt: 
 
 
A barna, régi konyhabútor, az elhasználódott, idejét múlt burkolóanyagok és az ugyancsak nagyon rossz állapotban lévő ablak összenyomták az egész helyiséget. 
 
A teljes felújítás pár hónapot vett igénybe, a fiatal nő és férje nagyon sok mindent saját maga csinált. A konyhában a pultot és a konyhaszekrényt asztalos, a vízvezetéket természetesen szerelő újította fel. A ház teljes rendbe rakása 30.000 dollárba, azaz 9 millió forintba került. 
 
A felújítás után a konyhára (és a lakás többi részére) sem lehet ráismerni. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Andrea (@andreajensen.home) által megosztott bejegyzés,

 
Költséghatékonyság miatt megtartották a konyha eredeti elrendezését, de így is fantasztikus az eredmény: szerethető, modern és világos konyha. 
 
Könnyed és légies, amit az átlátszó üveggömb lámpák még jobban feldobnak. Jó ötlet volt a sötét járólap, ami szuperül kiemeli a konyhabútort. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Andrea (@andreajensen.home) által megosztott bejegyzés,

 
Nektek hogy tetszik a végeredmény? 
 

Ez is érdekelhet: 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!