Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Emlékszel még a srácra, aki viccesen szórta a sót? Most újabb nagy dobásra készül!

Néhány évvel ezelőtt igazi mémmé vált Salt Bae, a srác, akinél érdekesebben és stílusosabban senki nem szórta a sót. A gyönyörű steakeket sütő fiú nem tűnt el, sőt!

Kevés olyan ember van, aki a koronavírus-járvány idején új vállalkozásba kezd, kiváltképp igaz ez azokra, akik a vendéglátásban dolgoznak. 

Salt Bae nevét még 2017-ben ismerhette meg a világ, ekkor vált ugyanis népszerű mémmé híres sószóró mozdulata. Akkor még kevesen tudták, hogy az eredetileg Nusret Gökce névre hallgató török férfi nem kispályás a gasztronómia világában, Isztambulban, Dubajban, Görögországban, Miamiban és New Yorkban is egy-egy elsőosztályú éttermet vezet. Nusret hatalmas, omlós steakjei és oldalasai azóta több millió like-ra tettek szert Instagramon és Twitteren, az étteremtulajdonos pedig nem állt meg a terjeszkedésben, legújabb tervei szerint hamarosan újabb éttermet nyit Los Angeles egyik legfrekventáltabb környékén, Beverly Hills-ben

Az új Nusr-Et jó eséllyel a sztárok kedvenc találkozóhelye lesz , az eddig megnyílt éttermek ugyanis leginkább prémium minőségű marhahúsos ételeikről, na és persze a különleges kiszolgálásról híresek. A sószórás nagymesterének éttermeiben az eddigi évek alatt olyan vendégek fordultak meg, mint Leonardo DiCaprio, Leo Messi, Roger Federer vagy éppen David Beckham. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) által megosztott bejegyzés,

Az új steakhouse megnyitóját 2020 végére, 2021 elejére datálják a helyiek, sok minden persze még attól is függ, hogyan alakul a járványhelyzet az amerikai kontinensen. Salt Bae éttermeit nem mellesleg sok támadás érte az elmúlt években. Több neves kritikus szerint a felszolgált ételek felejthetőek, a húsok rágósak, és a minőség ellenében elképesztően drágák. Van olyan steak, ami csaknem 125 ezer forintba kerül!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) által megosztott bejegyzés,

 
Ha ez még nem lenne elég, alkalmazottai tavaly be is perelték Gökcét, amiért az sosem fizette ki a túlórákat, sőt, a felszolgálóknak járó borravalót is zsebre tette. A per során Gökcének 230 ezer dolláros kártérítést kellett fizetnie.
 
Ez is érdekelhet:
 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!