Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ennek a nőnek durvább a konyhája, mint a Coca-Cola múzeum

Egy Miamiben élő tanárnő csupán véletlen egybeesések folyamán kezdett el Coca-Colás eszközöket gyűjteni, mára pedig valóságos múzeummá vált a konyhája. Nézzétek!

Alina Mendoza Miamiben tanít általános iskolai gyerekeket, egy véletlen egybeesés folyamán azonban már harminc éve csak és kizárólag piros, azon belül is Coca-Colás tárgyakat használ a konyhájában. A Thekitchn magazinnak mesélt a hivatalos Coca-Cola múzeumot is megszégyenítő konyha történetéről és arról is, kik nem léphetnek be a helyiség területére. 

,,Amikor beköltöztünk ebbe a házba, eldöntöttem, hogy a konyhámban a piros lesz a domináns szín. Az emberek, barátok és családtagok mindenféle piros dolgot kezdtek el ajándékba adni, edénytörlő kendőket, tálakat sőt, papírtörlő tartót és evőeszköz tartót is, aztán arra gondoltam, milyen jópofán mutatna a konyhában egy Coca-Cola felirat is, hiszen passzolna a konyha színéhez. Vettem egyet, mindennek pedig már harminc éve" – mesélte Alina. 

,,Az egész helyiség olyan már, mint egy Coca-Cola szentély. Aki Pepsit hoz, azt be sem engedem!"

 
Alina-nak külön kedvenc ereklyéi is vannak a konyhában. Pár évtizeddel ezelőtt három évvel idősebb nővére egy spanyol Coca-Cola reklám arca lett, így a falon található egyik plakáthoz igencsak személyes szálak fűzik, ugyanígy fontosak számára azok a palackok, amelyekre három gyermekének neve van felírva. 
 
 
Bár a piros az erő és az energikusság színe, ebben a konyhában egy forró és dolgos nyári napon könnyen lehet, hogy mi is megfőnénk. Ti bevállalnátok egy hasonló, valamilyen tematikára épülő konyhát az otthonotokba?
 

Ez is érdekelhet: 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!