Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ennél aranyosabbat ma már nem látsz: Tütüben pózoló csirkéket mutatunk!

Egy állatokkal teli fotósorozat mindig felvidítja az embert, különösen, ha az említett képeken tüllszoknyába bújtatott csirkék szerepelnek!
Valljuk be, a csirkéket a legtöbb ember megsülve, grillezve vagy rántva szereti, pedig a szóban forgó háziállat valójában nagyon tud kötődni az emberhez, színes tollazata és tömzsi termete miatt nem csak látványos, de olykor még szórakoztató is. 
 
Az elmúlt napokban vírusszerűen terjednek azon Instagram oldalak fotói, ahol többen is tütüben örökítik meg a szárnyasokat. 
 
 
Amerikai kutatók szerint a csirkéken tökéletesen lehet tanulmányozni az udvarlás folyamatát, mely egyfajta násztáncként írható le. Mindezek alapján az ismerkedés egy tánccal kezdődik, mely során az állat kinyújtja egyik szárnyát és körbe-körbe kezd el táncolni. A tyúk leguggol és elfedi magát, ezzel azt mutatva a kakasnak, hogy készen áll a párzásra.
 
Képzeljük el, hogy mindezt szegény pára egy szoknyában csinálja... 
 
 
 
 
A világon több tucat tyúkfélét tartanak számon, a különleges, éjsötét tollazatú, fekete húsú és csontú indonéz ayam camani-tól kezdve, a gyöngytyúkon át a selyemtyúkokig, sok helyen hobbiállatként tartják őket. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

EZ IS ÉRDEKES: 

via boredpanda

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!