Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ennél a légitársaságnál már ehető pohárban adják a kávét

A repülőgépen az egyetlen dolog, amit néha szívesen iszik az ember, az a kávé. Az italt viszont minden repülőn műanyag- vagy papírpohárban adják. Lehet, hogy ez változik?

Ha egy hosszabb utazásra indulunk, akkor bizony elkerülhetetlen, hogy a repülőn együnk vagy igyunk. Ugyan már azzal sem teszünk túl jót a természetnek, ha repülőre ülünk, de ami igazán nagy baj, hogy az utunk során rengeteg műanyagszemetet termelünk. Az alapvetően megoldás lehet, ha minden csomagolást újrahasznosíthatóra vagy ehetőre cserélnek a repülőgépeken, de amíg ezek a döntések nem születnek meg, addig a kis lépéseknek is örülni kell. 

Az Air New Zealand légitársaság most olyan csészéket teszteltet, amiket az utasaik akár meg is ehetnek, miután megitták belőle a kávét vagy a teát.

Az ehető csészék vaníliás ízűek, és ellenállnak a kávé hőjének.

Azok az utasok, akik eddig letesztelték a poharakat, pozitívan nyilatkoztak róluk, így elképzelhető, hogy a jövőben állandósítják őket az összes járaton.

Az Air New Zealand közleménye szerint évente 8 millió csésze kávét szolgál fel gépein, tehát rengeteg szemetet termel. A légitársaság ugyanakkor nagyon elkötelezett a környezetvédelem mellett, mivel korábban már a szója- és salátaszószok csomagolásait is újrahasznosíthatóra cserélték.

Ezeket olvastad már?

via CNN

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!