Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ennyit lehet keresni II. Erzsébet séfjeként - a királynő épp új szakácsot keres

Szakácsot keres a brit királyi család. A tökéletes jelölt a Buckingham-palotába is beköltözhet.

Mindig is szeretted volna tudni, hogy milyen lehet palotában élni? Egy profi szakácsnak most lehetősége nyílik ezt megtapasztalni. A Buckingham-palota séfet keres, egészen pontosan Demi Chef de Partie-t, azaz műszakvezetőt. Az álláshirdetésben pontosan leírják, hogy milyen jelölteket várnak az állásra.

A szakácsnak egy többtagú csapatban kell főznie, nem másra, mint II. Erzsébetre és a királyi család többi tagjára. A tökéletes jelöltnek komoly szakmai tapasztalattal kell rendelkeznie a vendéglátás terén. Nem árt, ha azt is tudja, hogy melyik az az étel, amitől a királyi család el van tiltva.

A sikeres jelölt beköltözhet a Buckingham-palotába és a legjobb séfekkel dolgozhat együtt. Arra is lehetősége nyílik, hogy más királyi rezidenciákra utazzon, és ott főzzön. És hogy mennyi a fizetés?

A Demi Chef de Partie-ként évi 22,076 fontot lehet hazavinni, azaz körülbelül 8 millió forintot. Mindezek mellé még jár a 15 százalékos nyugdíjbónusz és 33 nap szabadság.

A pozícióra július 28-ig lehet jelentkezni. Egyébként az nincs benne a hirdetésben, hogy csak britek tölthetik be az állást.

Mielőtt azt gondolná valaki, hogy a királyi palotában dolgozni egy leányálom, nem így van. 2017-ben például 14 konyhai dolgozó hagyta ott II. Erzsébet konyháját. Akkor az a hír járta, hogy a személyzet halálra dolgozza magát, többen alig látják a családjukat.

Ezeket olvastad már?

via Delish

Címlapfotó:  WPA Pool/Getty Images

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!