Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Erre még biztosan nem használtad ezt a tisztítószert, pedig kellene!

Minden háztartásban van öblítő, de mosáson kívül nem igazán használjuk. Pedig az ablakaid és az üvegfelületeid is csillogni fognak tőle!

Kevés olyan bosszantó jelenség van takarítás közben és után, mint amikor a sokáig törölgetett és sikált felületek mégis csíkosan és foltosak maradnak. Néha az az érzésünk támad tőle, feleslegesen dolgoztunk, ami bizony nem hozza meg a kedvünket egy következő nagytakarításhoz. Úgy tűnik van megoldás, ráadásul egy olyan tisztítószer segíthet, ami minden bizonnyal a háztartások nagy részében megtalálható.

A titok és a kulcs ugyanis nem másban rejlik, mint az öblítőben! Bizony, a ruháink mosásához használt flakonos folyékony szerrel olyan csillogó üvegfelületeket varázsolhatunk, amit el sem tudtunk korábban képzelni. De nem csak erre jó, az ujjlenyomatos evőeszközök, a poharak is könnyedén ragyogni fognak tőle. A szuper trükkre az Extreme Couponing and Bargaining csoportban derült fény. A csíkmentes tükrök és ablakok megmentője tehát bármelyik boltban megtalálható. 

Hogyan működik?

Elképesztően egyszerű, csak öntsünk egy kupaknyit az öblítőt egy nagyobb méretű tálba, és töltsük meg az edényt a háromnegyedéig vízzel. Keverjük össze jó alaposan és mártsuk bele a pamutkendőt, vagy egy finomabb anyagú textilt majd csavarjuk ki, amennyire csak tudjuk. Ezután nekiláthatunk az érintett területeknek, üvegfelületek mellett tárgyakat is áttörölhetünk vele, aminek nem árt a víz. Nem csak csillogás, de finom illat is lesz a jutalmunk. 

A Facebook csoport tagjai lelkendeznek a felfedezésről, azt mondják az otthonuk ablakai mellett többen a padlót, a fürdőcsempét, a karácsonyi díszeket, képkereteket és a növények cserepét is megtisztították vele, kiemelték a lakás finom illatát is.

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: iStock

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!