Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Erzsébet királynő karácsonyfája még Melania Trumpét is lekörözi

A Windstori kastély már a teljes karácsonyi pompájában ragyog, a királynő pedig az alattvalóival is megosztotta az interneten a csodás dekorációjáról készült képeket. 

Bár Melanie Trump igazi karácsonyi álomvilágot varázsolt a Fehér Házba, valahogy II. Erzsébet mégis lepipálta őt. A gyönyörű, klasszikus vörös díszítés igazán illik a királyi pompához, illetve a Windstori kastély gyönyörű bútoraihoz.

A régi szokásokhoz híven a mostani nordmann fenyők a palota kértjéből származnak, amiket piros és arany díszekkel, szalagokkal és mini koronákkal dekoráltak. Természetesen a csúcsdísz sem marathatott le, ami egy hatalmas angyal.

A palota személyzete az étkezőt is ünnepire varázsolta, elővették ugyanis a az aranyozott ezüst evőeszközöket , amit a korábbi uralkodóktól örökölt meg II. Erzsébet. Ezeket ugyanis még a mai napig használja a királyi család és vendégei a fontosabb díszvacsorákon.

Szokás szerint a 4,5 méter magas fenyőfát az ablakkal szemben állították fel a Crimson Drawing szobában, míg a 6 méter magas örökzöldet a Szent György teremben. Ez az a terem, ahol Harry és Meghan bemutatták a kis Archie-t a nagyközönségnek.

Ezeket olvastad már? 

Címlapkép: Twitter

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!