Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Egy év alatt közel 90 kilótól szabadult meg, hogy felülhessen erre a hullámvasútra

Minden vágya volt, hogy felülhessen egy gigantikus hullámvasútra az ohiói Kings Island vidámparkban, és ezért a célért még fogyni is képes volt. 

Sosem lehet tudni, hogy mi ad motivációt az életmódváltáshoz. Olvashattunk már olyanról, aki a vőlegénye miatt dobott le több tíz kilót, de olyan is akadt, aki azért kezdett diétába, hogy játszhasson végre a gyerekeivel. Most egy olyan történettel ismerkedhetsz meg, ami nem mindennapi: Jared Ream ugyanis azért vágott bele a fogyókúrába, hogy felengedjék egy hullámvasútra.

A 35 éves Jared annyira odavan a hullámvasutakért, hogy már 300-félén ült szerte Amerikában. Az egyik vidámparkban azonban leszállították az egyikről, mert a testsúlya miatt nem lehetett biztonságosan rögzíteni az ülésben. A férfi akkoriban cirka 195 kilót nyomott.

Jared sokáig semmit sem tett, hogy állapota változzon, aztán tavaly augusztusban olyan hírt kapott, ami miatt úgy döntött, itt az idő, hogy végre megszabaduljon extrém súlyfeleslegétől: kiderült, hogy alig 30 mérföldre tőle épül egy új, gigantikus hullámvasút az ohiói Kings Island vidámparkban!

Kitartásának köszönhetően idén július 1-jén már csak 109 kilót nyomott, így elment a vidámparkba, hogy felüljön álmai hullámvasútjára. „Amikor lehajtottam a biztonsági hevedert, és hallottam a kattanást, nem tudtam abbahagyni a mosolygást” – emlékezett vissza Ream a boldog pillanatra. A férfi nem is érte be egy körrel, rögtön négyet ment az Orionon.

Ezeket olvastad már?

via

Címlapkép: NBC Montana 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!