Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Eva Longoria olyat csinál egy zacskó chipsszel, amire biztos nem gondolnál

Eva Longoriát a legtöbben a Született feleségekből ismerik, a 44 éves színésznő azonban most teljesen új munkakörben próbálja ki magát. De mi köze ehhez egy csomag chipsnek? 

Eva Longoria az utóbbi években még egy-egy sorozat epizódjának rendezőjeként is kipróbálta magát és úgy látszik, bejött neki a munka a kamerák mögött, ugyanis most egy nagyjátékfilm rendezésére kérték őt fel, aminek középponjátban a Cheetos leghíresebb, extra csípős nasija, a Flamin Hot Cheetos fog állni. 

Hogy miről van szó pontosan? 

Itthon még csak néhány boltban lehet kapni, a Cheetos Flamin Hot chips azonban Amerikában igazán nagy népszerűségnek örvend megjelenése óta. A Cheetos történetéről már mi is meséltünk, a csípős chipsnek azonban egy másféle sikersztorija van: az ötlet egy Richard Montañez nevű férfitől ered, aki gondnokként kezdett el dolgozni a Cheetos-t forgalmazó Frito-Lay kaliforniai gyárában. 

A történet szerint a mexikói származású Montañez még a gondnoki időkben egy csomó hibásan legyártott sajtos Cheetos-t vitt haza, amit otthon chili porral fűszerezett meg. A férfinak annyira ízlett saját házi ropogtatnivalója, hogy elhatározta, kiáll a cég akkori igazgatója elé, és meggyőzi őt arról, miért érdemes csípős chipset gyártani. 

Montañez tehát felhívta a cég igazgatóját nem számolva azzal, hogy a beosztottak egy ilyen hatalmas cégnél nem kapnak csak úgy lehetőséget arra, hogy bejussanak az igazgatóhoz, és egy rövid termékbemutatót tartva meggyőzte a hallgatóságot arról, miért lenne sikere a terméknek. Montañez sikeres bemutatója óta dúsgazdag lett és leginkább motivációs beszédeket és bemutatókat tart cégeknek, a Hot Flamin Cheetos pedig az egyik legismertebb ízesítésű chips a világon. 

Ezt a sikersztorit dolgozza most fel Eva Longoria, aki több rendezőjelöltet is maga mögé utasított a kiválasztás során. A film a Fox Searchlight forgalmazásában fog készülni, de a film színészeiről és megjelenéséről még nem lehet tudni több információt.

Ezt olvastad már? 

via eater

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!