Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Evés közben sem kell levenni: különleges maszkot fejlesztettek ki

A pörköltek és levesek kedvelői talán kevésbé tudják majd hasznosítani az evős maszkot, azonban még így is sok étterembe járó örülhet az izraeli fejlesztésű találmánynak. 

Nemcsak Magyarországon nyitnak újra az éttermek, szépen lassan újjáéled a vendéglátás a világ más országaiban is. Bár a legtöbb helyen csak a személyzetnek lesz kötelező maszkot hordania, valószínűleg sok olyan vendég lesz, akik a biztonság érdekében még az evésnél is maszkot akarnak majd hordani. Na de akkor hogyan fognak enni? Erre talált megoldást egy izraeli fejlesztő cég, derül ki a Reuters híréből. 

,,Az evésre kifejlesztett maszk távirányítással vagy automatikusan működik majd, utóbbi esetben akkor fog kinyílni, amikor az evőeszköz a száj felé közelít" - prezentálta a terméket egy Tel-Aviv közelében tartott bemutatón Asaf Gitelis, az Avtipus Patents and Inventions alelnöke. 

Az evésre alkalmas maszkokat a következő hónapokban kezdik majd el gyártani, előreláthatóan nem is sok pénzért: 3-10 sékel, vagyis 280 és 900 forint között mozog majd az áruk. Sokan nagyon várják az evésre alkalmas maszkok megjelenését, mások szerint viszont még így sem lehet majd biztonságosan enni, hiszen a leveseket, szaftosabb ételeket vagy mondjuk egy fagylaltot még így sem lehet majd egykönnyen fogyasztani. 

Ez is érdekelhet: 

via Reuters, Index, címlap Getty Images

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!