Ez az amerikai hölgy elárulta, hogyan élt 100 évig - és mindenki megkönnyebbülve lélegzett fel

Talán kimondhatjuk, hogy mindenki vágyik a hosszú életre - ez a hölgy száz éves múlt, de még mindig irigylésre méltóan virgonc. Találd ki, minek köszönheti...

Florence - milyen szép név – most múlt SZÁZ ÉVES, de láthatóan szeme se rebben. Virgonc, nevetgél, simán elmenne nyolcvannak is, de tényleg. Megkérdezték tőle, minek köszönheti hosszú életét, milyen tippet adna, és egészen meglepő választ adott. Mi pedig nyugalommal visszadőltünk a székünkben. Jó, akkor nem is annyira lehetetlen a dolog. Talán.

A hölgy ugyanis a BORRA esküszik – írja delish.

„Imádom a bort. Ne vegyétek el tőlem” – válaszolta.

Az ember persze elgondolkodik, vajon mennyi köze volt ennek a tíz évtizednek a borfogyasztáshoz, de azért reménykedni lehet. Meg ugye a vörösbor jótékony hatásait mindenki ismeri!

Tudtad?

A vörösbort keringésjavítónak tartják, ezen kívül – a benne található polifenoloknak köszönhetően – felveszi a harcot az antioxidánsokkal szemben, így akár rákmegelőző is lehet. De maximum egy pohárkával igyunk meg naponta!

 

Nézzétek Florencet :)

„I like my wine, don't take it away from me!”

 

Arra a kérdésre, hogy mit NEM tanácsol annak, aki sokáig szeretne életben maradni, ennyit mondott:

„Ne egyen párizsit.”

(Igaziból az amerikaiak „párizsiját” említi, a bolognat, amit mi némi utánajárás után csak a párizsival tudtunk azonosítani, de mindenképpen nem egy magas minőségű feldolgozott húsáruról van szó.)

Hát lehetne vele vitatkozni? :D Szerintünk nem!

...és ezeket láttad?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!