Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ez az angol pár igazi Trónok harcába illő báltermet alakított ki étkezőjükből

A középkort imádó pár a barátait szeretné vendégül látni a Trónok harcába illő bálteremben, amit az étkezőjükből alakítottak ki közel két millió forintból. 
Jayne és Martin Townley két és fél éve vásárolta Weston-super-Mare-ban lévő otthonát, az átalakítási munkálatoknak pedig gyakorlatilag azonnal nekiálltak. Megbíztak egy freskófestőt, aki segített nekik kialakítani az étkezőt a pár elképzelésinek megfelelően:
 
kifestették az étkező falait, a boltívek és a tükrök segítségével pedig autentikus középkori stílusúvá varázsolták a helyiséget. Az átalakításra a pár 5000 fontot (körülbelül 1,8 millió forintot) költött. 
 
A középkori bálteremmé alakított étkező pedig így fest:
 
 
A pár szilveszterkor avatta fel az új báltermet, ahol egy igazi Trónok harca-hangulatú vacsorát adtak: az ételeket fatálon kínálták körbe, a sört és a forralt bort kancsókból és serlegekből kortyolhatták a vendégek. A meghívottak egytől egyig korabeli ruhákba öltözve jelentek meg a lakomán.
 
 
 
„Mindketten szeretjük a mókás, különleges dolgokat, és Martin rengeteget tud erről a korról. Kedveli a koronákat, a lovagokat, mindent, ami középkori” – mondta Jayne.
 
 
„Szerettem volna, hogy úgy nézzen ki az otthonunk, mint egy várkastély, és nagyon elégedett vagyok az eredménnyel. A legtöbb embernek leesik az álla, amikor belép a szobába” – mondta Martin.
 

EZ IS ÉRDEKELHET:

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!