Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ez az avokádóalakú lakókocsi kívül-belül imádni való, ráadásul te is éjszakázhatsz benne!

Zöldség, gyümölcs, gyógynövény és lakókocsi - hamarosan itt az avokádó világnapja, ebből az alkalomból pedig ez a kemény magos növény is megtanult négy keréken gurulni. 

Magyarországon még nincs akkora rajongótábora az avokádónak, mint a világ számos pontján, pedig a gyümölcsnek (vagy zöldségnek) még hivatalos világnapja is van, melyet július 31-én tartanak. 

A jó áron elérhető szállásairól híres booking.com a világnapra készülvén egy különleges, ebben az életben csak egyszer előforduló lehetőséget kínál fel az avokádó szerelmeseinek, azon belül is főleg azoknak, akik Ausztráliában élnek. 

A két éjszakára kiadó avokádó-lakban mindent a kemény magú növény inspirált, a lámpaernyőtől az ágyneműhuzaton és a poharakon át mindenen ott van ez a nagyon egészséges, vitaminokkal teli és antioxidánsokban gazdag gyümölcs (vagy zöldség). Az avokádó-lak bérlői a látványos dekoráció mellé egy hatalmas, avokádós ételekkel és finomságokkal telerakott kosarat is kapnak ajándékba. 

A két személynek helyet adó lakókocsit a Sidney Harbour Bridge (Kikötő híd) mellett helyezik el, a lakból pedig tökéletes kilátás nyílik nem csak a város leghíresebb hídjára, de a Sidney-i Operaházra is.  

A különleges helyet csak és kizárólag július 29-én, ausztráliai idő szerint reggel 9 órától lehet kivenni egy-egy éjszakára.

EZ IS ÉRDEKES: 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!