Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ez a bisztró lehet a diétázók mekkája: egy szendvicsező, ahol nincs kenyér a szendvicshez!

A szendvicsek alapételek a hétköznapi menüben, de vajon mit tehetünk, ha nem szeretnénk kenyeret enni? Született erre a dilemmára egy különleges megoldás.

Sok fogyni vágyó első lépésként a kenyeret hagyja el az étrendjéből. Ezzel a koncepcióval repülnek is a szendvicsek a menüből, hiszen szendvics-e egy szendvics kenyér nélkül?

Az USA-beli New Jersey állam városkájában, Haddon Townshipben található Elsie's szendvicsező megálmodói szerint igen.

Ebben a kis étteremben ugyanis a szendvicsbe-valókat savanyúuborkák közé teszik. Bizony! Egy nagy – saját, házi receptúrájuk szerint savanyított – savanyúuborkát hosszában félbevágnak, és megtöltik minden földi jóval: sonkával, sajttal, sülthús-szeletekkel, szalámival, mustárral, falafellel, hummussal és sok-sok zöldséggel.

Jól hangzik, ugye?

Ha pedig valaki éppen nem ilyen szendvicset szeretne, hanem kicsit változtatna az arányokon, van lehetőség kis tekercsekből is összeállítani a reggelire vagy ebédrevalót.

Az biztos, hogy aki rendszeresen jár ide, annak nem kell aggódnia a napi zöldségbevitele miatt, de ha fogyni szeretnél vagy csak odafigyelsz a szénhidrátbeviteledre, akkor is jó választás lehetne egy ilyen szendvics. Itthon – sajnos – még nincs ilyen szendvicsező, de persze nem akkor probléma ez, hiszen bármikor készíthetünk magunknak ilyen uborkaalapú szendvicseket. Ráadásul nyakunkon a kovászosuborka-szezon, legkésőbb akkor muszáj kipróbálnia mindenkinek!

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!