Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ez a cég fizet neked azért, ha egész nap pudingot eszel

Egy pudingos desszerteket gyártó cég óránként akár 5400 forintot is hajlandó fizetni azon dolgozóinak, akiknek nincs más dolga, mint egész nap pudingot enni. 

A rendkívül csalogató munkalehetőséget a Pots&Co nevű, kifejezetten desszertekkel és pudingokkal foglalkozó cég ajánlotta fel, az órabér pedig nem kevesebb, mint 15 font, vagyis körülbelül 5400 forint (a hirdetés nem írja, nettó vagy bruttó összegről van-e szó).

A hirdetést a cég saját LinkedIn profiljára töltötte fel, a következő leírással: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pots & Co (@pots_and_co) által megosztott bejegyzés,

,, Ha saját bevallásod szerint is édesszájú vagy, gyere hozzánk a Pots & Co-hoz és legyél TE a mi hivatalos pudingtesztelőnk. Mint igazi pudingszakértő, a te véleményed kulcsfontosságú lesz lesz abban, hogy pudingjaink továbbra is a legmagasabb színvonalat képviseljék. A kóstolás mellett exkluzív betekintést kapsz a legújabb receptjeink fejlesztési munkálataiba, megismerheted a klasszikus kedvenceinket, valamint együtt fejleszthetjük például sós-karamellás, csokoládés ganache valamint citromos-lime-os pudingjainkat is.„”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pots & Co (@pots_and_co) által megosztott bejegyzés,

Külön jó hír, hogy hirdetésben sehol sem említik, hogy Angliában vagy Amerikában kellene élnie annak, aki jelentkezni szeretne, a munka otthonról is végezhető. Akit érdekel az állásajánlat, annak önéletrajza mellett egy 150 szavas motivációs levelet is küldenie kell, melyben elmondja, mit jelent számára a puding. Jelenleg több, mint 200 jelentkező van az állásra, így aki 3 hónapra szeretne profi pudingtesztelő lenni, annak sietnie kell a jelentkezéssel!

Ez is érdekelhet: 

via 9gag

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!