Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ez a férfi 37 éve minden nap pizzát eszik, és nem unja

Te kibírnád, hogy egyféle ételt egyél ennyi ideig, minden áldott nap? Ez a férfi túl jól bírja.

Már megint egy őrült Amerikából, aki kizárólag pizzát eszik. Méghozzá 37 éve. 

És nem hízott el tőle! Na de miért csinál valaki ilyet, azon kívül, hogy nagyon szereti a pizzát? Semmi másért. Mike Roman köszi, de jól van, fitt, állítása szerint egészségügyi problémája sincs, és túlsúlya sem.

Ő egész egyszerűen rajtamaradt a gyerekkori finnyázáson – csakis egyetlen kedvencét hajlandó a szájához emelni 4 éves kora óta. És való igaz, a gyerekek általában csípik a tészta-sajt kombót. Mondjuk ez valahol érthető, 37 éven át viszont mi minimum ráunnánk, de afelől is támadnának kétségeink, hogy ez mennyire tekinthető teljes értékű táplálkozási szokásnak ugyebár. Leginkább semennyire. 

A most 41 éves tanárember 37 éve egyetlen napot sem hagyott ki pizza nélkül, és azt is elárulta, hogy a szeletbárokat preferálja inkább, nem az otthon készített verziókat. Ezt mondjuk már nem teljesen értjük, elnézve mondjuk ezeket:

7 évvel ezelőttig egyébként még hardcore-abb volt, mert nem csak napi egyszer, hanem ebédre és vacsorára is pizzázott (30 éven át), azóta azonban már a mogyoróvajas szendvicset is hajlandó megenni. Wow! Külön döbbenetes adalékinfó – és az egészségtelenséget fokozandó – , hogy csak a sajtos feltétet szereti.

„Dehát van benne szénhidrát is, fehérje is” – mondja. Meg ha tenne rá, akkor zöldség is lehetne rajta, ugyebár.

Nektek van ekkora kedvencetek?

Ezeket láttad?


via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!