Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ez a férfi biztos benne: a felesége titokban gyógyszerekkel tömi, hogy lefogyjon

Az interneten kért segítséget egy férfi, aki szerint a felesége titokban gyógyszerrel eteti, annak érdekében, hogy lefogyjon.

Bár a túlsúly nem egészséges, lássuk be, hogy mindenkinek joga van ahhoz, hogy saját maga döntse el le akar-e fogyni vagy sem. Nem csoda hát, hogy egy amerikai férfi teljesen kiakadt a feleségére, amikor gyanússá vált számára, hogy élete párja titokban pajzsmirigyproblémákra való gyógyszerrel tömi. Szerinte ezt azért teszi a felesége, mert így szeretné elérni, hogy a férfi lefogyjon. Ez persze amellett, hogy nagyon nem fair, veszélyes is, mert ezeket a gyógyszereket a pajzsmirigyprobléma pontos meghatározása után, egyéni adagban kell fogyasztani, különben komoly mellékhatásokkal, túlműködéssel, szívritmuszavarral, vagy akár maradandó vaksággal járhat.

A Redditen u/anonbecausewhynot1 felhasználónéven publikáló férfi elmesélte, hogy a felesége az utóbbi időben rendszeresen megjegyzéseket tett a súlyára – annak ellenére, hogy már így ismerte meg, soha nem volt vékony alkat. A férfi sokféle diétát kipróbált már, de állítása szerint egyik se vált be, 183 centijéhez nagyjából 110 kilót nyom már évek óta. A felesége addig nyaggatta, amíg bele nem ment abba, hogy kipróbálja a vegán étrendet, miután visszautasította, hogy kivizsgáltassa magát pajzsmirigyproblémákkal – a nő ugyanis úgy gondolta: ez lehet az oka annak, hogy nem tud lefogyni.

Innen kezdődtek a furcsaságok: feleség elkezdett főzni a férjére – pedig ez korábban nem volt jellemző, az új étrendet pedig fejfájás, izomfájdalom, alvási problémák és hasmenés kísérte. A feleség szerint a vegán étrend ezzel jár.

A férfi aztán egyik reggel pajzsmirigyproblémákra szedhető gyógyszert talált a konyhában, mire a felesége azt mondta, hogy nem az övé (közösen használnak egy konyhát a szomszéddal). Viszont a mellékhatások, amiktől szenvedett, megegyeztek a gyógyszerével.

A férfi a reggeli zöld turmixra kezdett gyanakodni, amit a felesége annyira erőltetett – úgy gondolta, hogy valószínűleg ebbe keveri a gyógyszert. Miután kiderült, hogy a konyhában megtalált gyógyszer nem a szomszédé, a nő még mindig tagadott, egészen addig, amíg a férfi el nem küldte a szüleihez, majd beadta a válókeresetet.

A Redditen a kommentelők rögtön elmondták a véleményüket, és a legtöbben úgy vélték, több, mint gyanús az eset, főleg azután, hogy nem tudta megvédeni magát a feleség a furcsa gyógyszerrel kapcsolatban. Orvostanhallgatók is megszólaltak, és elmondták, hogy ha kivizsgálás nélkül szed pajzsmirigygyógyszert, az komoly mellékhatásokkal járhat.

Az persze nem tudni, hogy mennyi a történet valóságtartalma, de ha tényleg igaz, akkor egy jó tanmese lehet arról, hogyan NE próbáljuk jobb belátásra bírni a párunkat egy kapcsolatban. Meg persze arról is, hogy ne kezdjünk el orvosi felügyelet nélkül csak úgy gyógyszereket szedni.

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!