Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ez a hosszú élet titka a 100 éves dédnagymama szerint

Egészen meglepő választ adott az idős hölgy arra a kérdésre, minek köszönheti a hosszú életkorát.

Mary Emerson nemrég töltötte be a 100. életévét. Elmondása szerint a matuzsálemi kort úgy sikerült elérnie, hogy rengeteg kolbászos rudat készített és evett meg élete során, és mindig pozitívan gondolkozott. Előbbi állítása miatt a dietetikusok és orvosok valószínűleg csak a fejüket fognák, de az idős hölgy már nagyon fiatalon megkedvelte a sütést, és amíg volt energiája, addig rengeteg kolbászos finomságot készített.

„Még mindig szeretem készíteni őket, egy kis segítséggel” – meséli Mary, aki a különleges sós péksüteményt már inkább csak karácsonykor készíti, unokája segédletével. Szerinte a jó kolbászos rúd titka a megfelelő minőségű hús. 

Bár Mary sós sütijét a mai napig nagyon sokan dicsérik, a hölgy részben átért a bolti, éttermi pékáru fogyasztására. Kedvence a Greggs nevű gyorsétteremlánc kolbászos rúdja. Miután a cég megtudta, hogy Mary 100 éves lesz, óriási partit csaptak neki kedvenc pékáruja kíséretében. A hölgy valószínűleg kapott tortát is, de azért egy 100-ast kiraktak neki kolbászos rudakból.

A Greggs vezérigazgatója egy üdvözlőlapot is küldött Marynek, aki nagyon örült a meglepetésének.

Ezeket olvastad már?

via Metro

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!