Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ez az imádnivaló virágcserép valódi arckifejezésekkel mutatja meg, mennyire érzi jól magát

Nem csak olyan kaspó létezik, amely szinte természetes fény nélkül neveli fel a virágaidat, de olyan is ami megmondja neked, ha szomjas vagy túl lett öntözve. 

Ha a lakásban nem tarthatsz háziállatot (mert a főbérlő nem engedi, vagy csak úgy érzed, nem vagy felkészülve rá), egy aranyos Tamagotchi-szerű növényes kaspód még így is lehet! 

Ezt az imádnivaló, arckifejezésekkel kommunikáló kaspót kifejezetten azoknak találták ki, akik még egy növényt is félve visznek haza. Nem kell többé attól tartani, hogy túlöntözöd a virágot vagy éppen sokáig hagyod őt szárazon, a kaspón elhelyezett kis képernyő ugyanis minden szükségletét előre jelzi. 

A Lua névre keresztelt cserép egy telefonos applikációval együtt vehető igénybe, amelyen keresztül minden pontos információt lekérdezhetsz a növényeddel kapcsolatban. A kaspó összesen 15 különböző arckifejezéssel tudja megszólítani tulajdonosát: jelzi ha száraz, ha melege van, ha fázik vagy ha éppen túl sötét van, ráadásul még arra is reagál, ha például a macska elkezd játszani vele. 

Az okoskaspót fejlesztő cég 2019 decemberére ígéri a termék hivatalos megjelenését, mi pedig reménykedjünk benne, hogy Magyarországra is eljut ez a kedves árucikk. 

EZ IS ÉRDEKES: 

via boredpanda

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!