Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ez az ital jár most a kutyáknak a Starbucksban, itt a puppuccino!

A finomság a kutyusoknak is jár, ha kávézni támad kedvünk. Ha épp betérünk kortyolgatni a a feketénket, már rájuk is gondolhatunk egy finom puppuccinóval, akár ingyen is!

Tudtad, hogy a Starbucksban már a kutyádnak is kérhetsz valami kis nyalánkságot? Nincsen ugyan számukra sütőtökös ízesítésű latte és extra csokis macchiato se, de van nekik puppuccino! Bizony, a híres gyártó megint kitalált valamit - kávéspoharuk ismét lázban tartja az Instagramon nézelődőket, sőt, ezúttal a kis kedvenceket is.

Bár már egyszer hódított, most még nagyobb erővel özönlötték el a vicces kutyás fotók és videók százai az Instát, amin a kedvencek éppen alig várják, hogy hozzájussanak az adagjukhoz, vagy nyakig benne vannak a csészényi finomságban, ami nem más, mint a puppuccino!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I Love Golden Retrievers (@ilovegolden_retrievers) által megosztott bejegyzés,

A titkos ital bármilyen meglepő, sem kávét, sem cukorszirupot és más édes őrületet nem tartalmaz, csupán teljesen egyszerű tejszínhabot. Természetesen nincs rajta az itallapon sem, hogy csak úgy megrendeljük, egész egyszerűen gondolhatunk a kutyusokra a sorban állásnál, a személyzet állítólag örömmel fogja megtölteni a hófehér krémmel a kis poharat, amit hatalmas élvezettel pusztítanak el az ebek.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pupcup for Kepi (@pupcupforkepi) által megosztott bejegyzés,

A futótűzként terjedő puppuccinót habzsoló kutyusfotók annyira helyesek, hogy nem csodálkozunk, hogy ennek a banális apróságnak ennyi követője és rajongója lett, pedig az elnevezésen kívül nem sok eredetiség van az egészben. Ha viszont szeretnénk a részévé válni a legújabb trendnek, csak mondjuk be a pultnál a hangzatos nevet, vagy, ha itthon még nem ismernék az ebek kedvelt italát, csak kérjünk egy kis tejszínhabot, ha szerencsénk van, ingyen adják majd a pult másik oldaláról.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Samson (@cutesamson) által megosztott bejegyzés,

A kutyák egy része fogyaszthat tejtermékeket, beleértve a tejszínhabot, de emésztési problémákkal küzdő kedvenceknél hányást, hasmenést is okozhat, ezért kezdetben kis mennyiséggel próbálkozzunk, és semmi esetre se adjunk nekik minden nap. Sőt, egyszer kipróbálni is bőven elegendő. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sunny Bean Shahid (@sunnybeancorgiqueen) által megosztott bejegyzés,

Amennyiben tényleg vállalkoznál a furcsa nasira, ne felejtsd el megörökíteni, ahogy nekiiesik kis kedvenced a fehér krémnek, és töltsd fel #puppuccino hashtaggel, nehogy véletlenül lemaradjon róla a világ!

Ezt olvastad már?

Címlapkép: instagram

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!