Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ez a kisbaba azért kap több millió forintot egy üzletlánctól, mert jókor született jó helyen

A 7/11 üzletlánc Amerikában nagyjából annyira ismert, mint itthon a Coop vagy a CBA. A bolt most több ezer dollárral támogat egy olyan gyermeket, aki pont jókor született meg.
A hatalmas szerencsének az a J'Aime nevű, alig pár napos kislány örvendhet majd felnőttkorában, aki az amerikai Missouri állam egyik városában, St. Louis-ban látta meg a napvilágot július 11-én
 
 
Johntez Brown és Rachel Langford gyermeke 7 óra 11 perckor látta meg a napvilágot pontosan 7 font és 11 unciás (3.48 kilogrammos) súllyal. Az eset elsőként a helyi televíziónak szúrt szemet, amely külön hírben mutatta be a kisbabát, akinek minden születéssel kapcsolatos adata a hetes, illetve a tizenegyes számokat tartalmazza. 
 
A különleges baba híréről hamar értesült a közismert 7-Eleven élelmiszerüzlet-lánc is, mely a születésnap alkalmából 7111 dolláros (nagyjából 2 millió 70 ezer forint) összeget, valamint rengeteg babakelengyét ajándékozott a kisbabának és családjának. 
 
Az ajándékba kapott összeget a család a kislány taníttatására teszi félre, és akkor rendelkezhet felette, ha tanulmányait egyetemen vagy főiskolán folytatja tovább. Az üzletlánc szóvivője szerint a baba lesz a 7 Eleven legjobb vásárlója. 
 

EZ IS ÉRDEKES: 

 
 
 
 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!