Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ez a lány bátran megmutatja, hogy nem tökéletes a teste, mi pedig imádjuk ezért

Elképesztően őszinte fotóival akarja felhívni arra a figyelmet, hogy nem minden a kinézetünk.

Striák, narancsbőr és pattanások. Ezek azok, amiket szinte minden nő visel a testén. A legtöbben azonban mindent megtesznek azért, hogy ezeket eltakarják vagy megszabaduljanak tőle, hiszen szégyellik ezeket a hibákat – kivéve Mik Zazont. A fiatal nő lényegében ezek köré építette az Instagram-fiókját.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mik Zazon (@mikzazon) által megosztott bejegyzés,

Mik régen egészségügyi, fogyókúrás coachként, valamint fitneszedzőként és bloggerként dolgozott. Hiába próbált embereken segíteni a munkája során, ő maga is komoly étkezési problémákkal küzdött, egy időben még anorexiás is volt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mik Zazon (@mikzazon) által megosztott bejegyzés,

Szerencsére Mik rájött, hogy ez így nem mehet tovább és változtatnia kell az életén. Felmondta az összes szponzorral a megállapodását és elhatározta, hogy megosztja nehézségeit és felépülésének minden pillanatát, ezzel segítve másokon. Instagram képein büszkén hirdeti, hogy nem teljesen tökéletes a teste, de ennek ellenére is szereti. Ezzel is az a célja, hogy segítsen a nőknek elfogadni és megszeretni saját testüket olyannak, amilyen, az agyonretusált fotókat pedig felejtsék el. Ezek miatt ugyanis sokan óriási elvárásokat támasztanak maguk felé, amik miatt sok nőnél alakul ki önértékelési probléma és önbizalomhiány.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mik Zazon (@mikzazon) által megosztott bejegyzés,

A fiatal lány önmagán mutatja meg, hogy nem számít, ha valakinek nem tökéletes a bőre, hiszen nem ez a legfontosabb egy embernél. Vidám és önbizalomnövelő posztjait pedig imádják az internetezők, mostanra már 280 ezer követője van a közösségi oldalon, ez a szám pedig napról napra növekszik.

Ezeket olvastad már? 

via

Címlapkép: Instagram 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!