Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ez Meghan Markle új kedvenc mozgásformája – leváltotta a jógát valami másra

Meghan sokáig a jóga elkötelezett híve volt, de azóta talált Londonban egy olyan új mozgásformát, amit még jobban élvez.  

Ha valaki, hát Meghan Markle tényleg beleszületett a jógába: édesanyja, Doria Ragland jógaoktató, ezért Meghan is gyakran vett részt az óráin, a szenvedélyét pedig állítólag még új otthonában, Frogmore Cottage-ben sem adta fel, ahol egy saját jógastúdiót rendeztetett be magának. A hercegné azonban most leváltotta a jól bevált sportágat egy újabbra, amiről az általa szerkesztett szeptemberi brit Vogue hasábjain írt.

Az új mozgásforma nem különbözik annyira sokban a jógától, itt is hasonló gyakorlatokat építenek bele az órába, de inspirálódnak még a pilatesből és a barréból is. Utóbbit más néven balerinaedzésként is szokták emlegetni, mivel azzal a vízszintes rúddal dolgoznak az órán, amellyel a balerinák szoktak. Az óra neve egyébként RITUAL, és a londoni Heartcore fitneszteremben lehet rá jelentkezni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

H E A R T C O R E (@heartcorelife) által megosztott bejegyzés,

A ritual Meghan szerint, aki egyébként az újság szépség rovatában írt az újdonságról, legalább annyira táplálja a testet, mint a lelket és a szellemet is. Leginkább annyit tudni róla, hogy kardióra épül, leginkább szőnyegen zajló, a fent említett mozgásformákat ötvöző óráról van szó. Meghan szerint segít, hogy a belső szépségre is figyeljen, és megmutatja a megfelelő légzés és a meditáció erejét. Közben a szívedet legalább annyira használod, mint a gerinced körüli izmokat, jelentsen ez bármit is.

Az biztos, hogy az óra nagyon jól jön Meghannek, aki korábban már nyilatkozta, hogy most nem akar semmit elsietni, szépen lassan építi vissza az erejét és az alakját. Mindegyik mozgásforma, amiből építkezik, alacsony intenzitású, nem ugrálós, nem terheli meg az ízületeket, ami egy friss anyukának nagyon jól jöhet.

Ez is érdekelhet még:

via

címlapkép

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!