Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ez a srác 10 perc alatt 100-at pusztít el ebből a gyorskajából - durva videó!

Te tudod milyen, ha valaki professzionális szinten űzi az evést? Ez a srác kevesebb, mint 80 kg, de van olyan nap, hogy 20 000 kalóriát eszik. 

Már szinte minden héten előkerül egy rekord döntögető személyről, aki vagy hot dogot, vagy majonézt zabál össze halomra, és ezzel kelti fel a közösségi média figyelmét. Legutóbb arról a fiúról írtunk, aki döbbenetes módon 17 éve eszik mac and cheese-t, most azonban egy „profi evő” került a képbe, akiről első látásra biztos nem saccolnád meg, mennyi minden végzi a gyomrában rövid percek alatt.

Kyle Gibson ugyanis saját Youtube-csatornájára tölti fel a kihívásait, melyek között az egyik legdurvább, hogy 100 db sokak által imádott csirkenuggets-et pusztít el, konkrétan 10 percen belül. Biztosan azt hinnénk, hogy elég nagy darab már, de Gibson nagyjából 76 kg, és folyamatosan tartja a súlyát, pedig nem ma kezdte a professzionális kajálást.

Íme a nagy nuggets pusztítás:

Minden kétséget kizáróan helyi szinten a 21 éves srácnak van a legnagyobb étvágya, az egyik videóban például egy reggelijét mutatja be, ahol konkrétan az egész brunch ajánlatot végigeszi, fagyi, gofri, és minden más szénhidrátban gazdag fogás, és még csak nem is lassan, komótosan.

Saját bevallása szerint egyszerre több, mint 7 kg ételt képes megenni, ebben a videóban pedig durva mennyiségű gyorskaját fogyaszt el, a célkitűzése szerint 20 ezer kalóriát evett meg:

A kiábrándító hóborthoz ráadásul támogatókat is szerzett magának, így még szponzorálják is az egészségtelen életmódot, amit a srác már jó ideje folytat. Saját bevallása szerint egyébként heti 7 napon edz, és böjtöléssel készíti fel a testét az embertelen kihívásokra, ráadásul esze ágában sincsen leállni, annyira szereti a kaját. 

Youtube-csatonáján egyre több a feliratkozó, és a Channel Four dokumentumfilmjében is szerepelt. Jelenleg azt tervezi, hogy „tehetségét” az Egyesült Államokban kamatoztatja majd, ahol hatalmas népszerűségnek örvendenek a hozzá hasonló gigászi mennyiségű ételt pusztító versenytársak, ráadásul jelentősek a pénznyeremények is.

Ezeket olvastad már?


via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!