Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ez a túlsúlyos lány videóra veszi, ahogy mindent felzabál

A mukbang nevű videós műfaj eredetileg Dél-Koreából indult el néhány évvel ezelőtt. A videók lényege, hogy a főszereplők egész idő alatt csak esznek, esznek és esznek. 

Charna Rowley még csak 22 éves, nemrégiben viszont úgy döntött, felhagy eddigi életével, felmond a munkahelyén, és ezentúl abból fog megélni, hogy mukbangos videókat készít – írja a 24.hu. 

A fiatal nő célja, hogy ő legyen az első brit mukbangsztár. A mukbang videók tulajdonképpen magányos emberekről készülnek magányos embereknek, a műfaj ugyanis azért örvend ekkora népszerűségnek, mert az egyedül élő emberek szeretnek evés közben másokat nézni, így úgy érzik, nincsenek egyedül a főbb étkezéseknél. 

Charna Rowley két videót készít egy héten, egy ilyen alkalom során ötezer kalóriát visz be, ami egy négyfős családnak is elég volna. A nagyjából negyedórás videókban Rowley legtöbbször gyorséttermi ételeket eszik, pizzát, kínait, sült krumplit, tacot és hamburgert, amit éppen a rajongói kívánnak. A 22 éves nő tervei között szerepel, hogy idővel megduplázza a testébe bevitt ételadagot, 5000 kalória helyett 10000 kalóriát szeretne megenni. 

Bár Charna tisztában van vele, mennyien kritizálják őt az interneten, esze ágában sincs abbahagyni a videózást, szerinte ugyanis semmi probléma nincsen azzal, amit csinál, ráadásul még heti egyszer el is jár edzeni, hogy formában tartsa magát. 

Ez is érdekelhet: 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!