Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ez a tündéri néni 90 éves, és 26 éve a mekiben dolgozik

Nézzétek a nénit, aki 90 évesen, 26 éve dolgozik a mekiben, és egyszerűen imádja, amit csinál. Mégis hogy csinálja?

Alice Pirnie, a nebreskai Broken Bow egyik lakosa nem kevesebb, mint 90 éves, és 26 éve a helyi McDonald's alkalmazottja. Ez a két szám szerintünk már önmagában is elég megdöbbentő, de a lényeg mégis az, hogy Alice annyira mosolygós és lelkes, ami a munkáját és az élethez való hozzáállását illeti, hogy csak tanulni lehet tőle.

Alice az étterem 1992-es megnyitása óta itt dolgozik, és most áprilisban tartott először hosszabb lélegzetű szünetet, akkor is egy tűzeset miatt. Saját elmondása szerint már alig várja, hogy újra munkába állhasson a károk helyreállítását követően.

A munkába még 90 évesen is gyalog, sétálva érkezik, hiszen közel lakik. Mikor nagy ritkán, például vihar esetén kocsiba száll, estére el is felejti, hogy azzal jött.

Ezt is nézd meg!

Egy étel minden nap + férfimentesség? Ez volt a 109 éves néni hosszú életének titka!

Majdnem 3 évtized a mekiben, és a mai napig örömet okoz neki, hogy bejárhat. Igazi közösségi ember, aki mindig kedves, és bárkit jókedvre derít.

„Ha egy vendégem nem mosolyog, adok neki a jókedvemből.”

Az első tíz évben még naplót is vezetett az ide érkező vendégekről, és feljegyezte, ki honnan érkezett hozzájuk.

„Minden nap ajándék, és én imádok dolgozni. Amíg jó egészségnek örvendek, és amíg a Jóisten nem üzeni azt, hogy elég volt, folytatom a munkát” – válaszolja arra, gondolkodik-e már a nyugdíjba vonuláson.

„Addig mosolygok rájuk, amíg vissza nem mosolyognak. Szeretem a boldog embereket magam körül. Ahhoz, hogy barátaid legyenek, barátságosnak kell lenned.”

Ja, és természetesen a meki minden fogását szereti, így például az eggmuffint is, ami az egyik kedvence.

Ezeket láttad?


via huffington

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!