Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ez a varjú még az embereknél is jobban tudja, hogyan kell kidobni a szemetet

A szelektív szemétgyűjtés fontosságáról nem lehet eleget beszélni, most éppen egy madár mutatja be, hogy egyáltalán nem egy megtanulhatatlan módszerről van szó. 

A következő videó napok óta vírusszerűen terjed a közösségi oldalakon, és talán nem téves állítás, de egy nagyon fontos dologra, a szelektív szemétgyűjtés fontosságára hívja fel a figyelmet. A videón egy varjú mutatja meg, milyen egyszerű a PET palackot a műanyaggyűjtő szemetesbe dobni. 

A videót Floridában, a Disney World állatokkal foglalkozó szekciójában (Animal Kindom) készült, a főszereplő varjú pedig egy betanított madár, aki szabadon mászkál és repül a parkban, így megmutatva gyerekeknek és felnőtteknek is, milyen egyszerű és fontos dolog szelektíven gyűjteni a hulladékot. 

Nem ez az első és egyetlen eset, hogy varjak gyűjtenek szemetet, az interneten rengeteg videó van szemétszedő madarakról, a varjak ugyanis nagyon okos állatok, jó emlékezőképességgel rendelkeznek, felismerik az emberi arcokat, sőt azt is érzékelik, ha rosszul bánnak velük, szóval a varjakkal nem érdemes ujjat húzni. 

EZ IS ÉRDEKES: 

via Independent

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!