Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ez a világ legjobb munkája? Több mint 1,8 forintot fizet egy cég tészta- és sültkrumplifalóknak

Egy emberkísérlet részeseként több mint 1,8 millió forintot kereshet az, aki vállalja, hogy egy hónapig csak csirkét, sült krumplit, rizst és tésztát eszik.

Érdekes állást hirdetett meg egy brit vitaminforgalmazó cég. A Feel három olyan embert keres, aki hajlandó egész nap sült krumplit, tésztát, csirkét, rizst , fehér kenyeret enni, és emellett a vitaminkapszulájukból fogyasztani. Magyarul, egy emberkísérletben kell részt venni, de ezt elég jól megfizetik.

A megfelelő jelölteknek a cég 5000 fontot, azaz körülbelül 1,8 millió forintot ígér. A cég tényleg nem vár mást, mint hogy a három „alkalmazott” harminc napig csak gyorséttermi kajákat, és nagy mennyiségű szénhidrátot egyen. Talán éppen ezért nem meglepő, hogy csak 18 éven felüliek jelentkezhetnek a tesztelésre, akiknek nincs semmilyen ételérzékenységük, és nem állnak orvosi, gyógyszeres kezelés alatt.

Receptajánló:

Az alanyokat a tesztidőszak előtt és után is megvizsgálják, hogy kiderüljön, a cég vitaminja megfelelően pótolja-e a szegényes étrend miatt kieső tápanyagokat.

Szavazz!

Ennyi pénzért ti részt vennétek egy emberkísérletben?

 
Ezeket olvastad már?

via Metro

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!