Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ez a zseniális anyuka saját "kocsit" épített, hogy elvihesse lányát a Mekibe

A koronavírus-járvány miatt több ország is bezárta McDonald's éttermeit, az ételrendeléseket pedig csak autóval lehetett átvenni. De mihez kezd az, akinek nincs autója?
A munka ünnepén nem mindennapi látvány fogadta azokat az autósokat, akik a Belgiumban található La Louvière városában akartak ételt vásárolni a McDonald's autós kiadóablakainál. Mivel idén nem csak a munka ünnepe, de a koronavírus-járvány miatt sem lehetett vendégeket fogadni a McDonald's-ok éttermi részén, egy anyuka és lánya saját autó híján igen ötletes módon oldották meg az ételvásárlást. 
 
 
,,A lányom nagyon szeretett volna a McDonald's-ba menni, de mivel nincs autónk, és most más ismerős autójába sem ülhetünk be a járvány miatt, megmondtam neki, hogy most nem tudunk elmenni"- nyilatkozta a The Brussels Times-nak Nathalie Moermans, az ötletgazda, aki saját bevallása szerint amúgy igen ritkán látogatja meg az éttermet. 
 
 
Hogy lánya kívánságát mégis teljesítse, Moermans elkezdte összerakni saját, kartonpapírokból álló autóját. 16 éves lánya először buta ötletnek és cikinek tartotta, hogy így induljanak el az étterembe, végül mégis beállt segíteni az anyjának, mondván, milyen vicces lesz majd elmesélni az unokáknak, hogy mekkora arc volt a nagyi. 
 
A kartonautó végül gyorsan elkészült, 'Covid-19'-es rendszámtáblát kapott, valamint a ,,Bocsi, McDonald's-os kaját akarok, de nincs autóm" üzenetet is ráírták, így elnézést kérve a többi autóstól. A nőt és lányát még a rendőrök is megállították. 
 
 
,,Elmondtam a rendőrnőnek, hogy nincs autóm, de nagyon szerettünk volna az étteremből enni. Szerintem itt esett le neki, hogy egy kartonpapír autóból beszélünk hozzá, így hatalmas nevetésben tört ki." 
 
 
A nőről és lányáról számos fotó és videó készült rövid útjuk során, a közösségi médiában több ezer like-ot és megosztást kaptak, még az egyik dél-francia lap is írt róluk. Bár a felhajtás teljesen meglepte a két autóst, örülnek, hogy sikerült megnevettetniük néhány embert ebben a nem mindennapi helyzetben, ráadásul még az autós kiszolgálóban is megkapták az áhított ételt. 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!