Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ezek a szemet gyönyörködtető étkezőtrendek még a jövő évet is meghatározzák

Szereted és követed is a legfrissebb lakberendezési trendeket? Kíváncsi vagy, mi lesz a meghatározó irányvonal az étkezőkben a következő időszakban? Már mutatjuk is!  
Milyen újdonságokkal, apró változtatásokkal válhatsz az étkeződdel igazán trendkövetővé? Vannak olyan egyszerű és nagyszerű irányvonalak, amik nem is igényelnek sok változtatást. 
 
Minél több a szék, annál jobb
 
 
A következő időszakban minél több szék kerül az étkezőbe annál jobb. Hangsúlyozd, hogy ez a helyiség a lakás igazi vendégváró helye, teremtsd meg otthon az éttermi hangulatot. 
 
 
Az étkező, mint multifunkcionális helyiség
 
 
Az étkező mindig is az a helyiség volt, ahol a nagy, közös étkezéseké, beszélgetéseké volt a főszerep. Az utóbbi időben azonban ennél jóval többet jelent: a tanulás, szórakozás 
központja is egyben. A helyiségekben megjelenő egyedi dekorációk pedig ezt a többfunkciós létet hangsúlyozzák. 
 
 
A növények térnyerése
 
 
A növényeknek mindig különleges helyük lesz az otthonokban, nemcsak szűrt levegőt biztosítanak, eltávolítják a levegőben lévő allergéneket, hanem színt és textúrát is adnak a helyiségeknek, így az étkezőnek is. Konkrétan átveszik az irányítást a szoba felett, tőlük lesz igazán élettel teli egy helyiség. 
 
Bárszékek, nem csak a konyhában
 
 
A bárszékeknek manapság már nemcsak a konyhákban, az étkezőkben is éppolyan fontos szerepük van. Kombináld az étkezőasztalod akár fa vagy modern darabokkal, meglásd, egészen más lesz az összkép.
 
Imádod a színeket? Akkor van egy remek hírünk!
 
 
Aki igazán bevállalós, és mindig is szívesen használta a színeket a lakásában, azoknak van egy jó hírünk: eljött az ő ideje! Az étkezőbe ugyanis berobbantak a színes székek, amik igazán trendinek számítanak nemcsak az idei szezonban, hanem jövőre is! 
 

Ez is érdekelhet:

via trendir.com

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!