Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ezek voltak az első csipszek gyerekkorunkból - emlékeztek ezekre?

Mik az első csipszélményeitek? Összeszedtünk pár olyan darabot, amire máig jó szívvel emlékszünk - jó hír, hogy némelyik még most is kapható!

1. Snacky

Félkész burgonyaszirom, natúr 

Elég bizarr emlék, de a szerkesztőségben nem egy ember szeme lábadt könnybe, zacskóját látva. Ezt bizony olajban kellett sütni! A kalóriákat pedig hagyjuk.

2. Chio Taccos, Flips, sós, paprikás

Oldskul csipszeszacskók csúnya fotón – de a hangulatot azért hozzák! Mikor megjelentek a polcokon a '90-es évek közepe fele, nem győztük falni őket. Ők voltak az elsők. A taccost szigorúan ujjunkra húzva rágtuk körbe, a flipset a mogyoróimádó ínyenceknek hagytuk, a sós meg paprikás pedig minden szülinapi zsúron ott volt.

Íme egy Chio-reklám 1997-ből:

3. Chio Big Pep

A másik kedvenc volt a kis bacon alakú szalonnás csipsz, az első Chio-k egyike – ma is kapható, de próbáltunk egy régebbi fotót keresni róla. Mert az ínyencek Chio-t ropogtatnak!

4. Chio Sombreros

A klasszikus mexikói életérzés a '90-es évekbeli Magyarországon. Imádtuk, és bolti emlékeink szerint már nem kapható. :(

5. Pom Bar 

A Pom Barről találtunk egy 1995-ös reklámot, emlékeztek rá? Sokan imádjuk, de van, (például a főszerkesztőnk), aki kifejezetten nem szereti.

6. Vödrös Chio

Barbie-ruhák, matchboxok és LEGO-darabkák isteni tárolóhelye volt a fémdobozos chios vödör!

7. Traccsparti, burgonyaszirom és szalonna

Egy emberként sikítottunk fel, mert talán tényleg ezek voltak a legfinomabbak. A „magyar big pepből” olyan is létezett (létezik?), amelyiket sütőben kell sütni.

Ezeket láttad?

címlapfotó

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!