Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ezek voltak a múlt évtized legfelkapottabb receptjei

Ismét eltelt egy évtized a konyhában. Megnéztük, milyen receptekre kerestetek a Google-ben az elmúlt 10 évben. Taroltak az édességek!

10. Tiramisu

A lista tizedik helyére a tiramisu került. Az elmúlt évtized egyik ünnepi slágerdesszertjéről van szó, amit lassan már az olaszoknál is többször készítünk. Csak a Nosalty oldalán több, mint 150 tiramisurecept található. Kedveltek a gyümölcsös változatok is.

9. Lángos

Van, ami nem változik az évek múlásával, ilyen például a lángos iránti szeretetünk. A tökéletes kefires lángos titkára sokan kíváncsiak voltak.

8. Pogácsa

Vajon melyik pogácsa receptjét keresték a legtöbben az elmúlt 10 évben? A helyes megoldás az alábbi receptben! :) 

7. Fánk

Egy újabb klasszikus, ami nélkül elképzelhetetlenek a farsangok. Az abszolút győztes a keresésekben a szalagos fánk.

6. Gofri

Az elmúlt években valószínűleg sokan kaptak ajándékba gofrisütőt, mert rengetegen próbáltak rálelni annak a tésztának a receptjére, ami nem ragad majd bele a gépbe.

5. Csirkemell

A top 10-es listából természetesen nem hiányozhatott a csirkemell sem. Hosszú évek óta ez a magyarok egyik kedvenc alapanyaga. Mutatjuk, melyik a legnépszerűbb recept az oldalunkon!

4. Pizza

Van élet a mirelitpizzán túl! Az elmúlt évtizedben sokan szerették volna elsajátítani a pizzakészítés fortélyait, legalábbis ez szűrhető le a keresésekből. Ha nem tudjuk, milyen a tökéletes pizzatészta, kérjünk tanácsot Jamie Olivertől! 

3. Muffin

Emlékeim szerint az elmúlt 10 évben volt körülbelül 2-3 olyan év, amikor kb. minden ismerősöm muffint sütött, vagy legalábbis próbálkozott vele. Talán ennek is köszönhető, hogy a keresésekben a bronzérmet tudhatja magáénak ez a kategória. Abban sincs semmi meglepő, hogy a csokis változatok voltak a legnépszerűbbek.

2. Torta

Az elmúlt évtizedben remélhetőleg sokan megtanultak tortát sütni. Ezüstérmes lett a kategória. A legnépszerűbb kapcsolódó keresés meglepő, hiszen a Sacher-torta receptjét próbálták meg a legtöbben megtudakolni az internetről

1. Palacsinta

Dobpergééés! Az első és egyben legnépszerűbb receptekkel kapcsolatos keresőszó az elmúlt 10 évben a palacsinta volt A klasszikus változatot már mindenki ismeri, de az amerikai palacsinta alapreceptjét is érdemes elsajátítani.

Ezeket olvastad már?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!