Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ezekre a receptekre kerestünk a legtöbbet 2017-ben

A Google minden évben összesíti, hogy az internetezők mire kerestek rá a legtöbbször. Mutatjuk, mik volt a legfelkapottabb receptek 2017-ben.

A Google minden évben közzéteszi a legnépszerűbb keresési kifejezéseket. Évről évre egyre több szóra, összefüggésre keresünk rá, ezeket pedig idén is összesítették globális és országos szinten. Nézzük, mi volt a tíz legnépszerűbb receptkeresőszó Magyarországon idén a Google Trends szerint:

1. Csirkemell

A 2017-es abszolút favoritja a csirkemell volt. Január és november elején kerestünk rá a legtöbbször. Az év eleji nagyon meredek emelkedés, majd zuhanás valószínűleg az áfacsökkentésnek köszönhető. Az 5%-os áfakulcs miatt sokan keresni kezdték a csirkehúst. A legtöbb lekérés a „csirkemell” szón belül a pörköltekre érkezett.


2. Frankfurti leves

A „frankfurti leves” február és július közepén volt nagyon keresett. Nem is csoda, hiszen nagyon tartalmas levesről van szó, ami télen és nyáron is népszerű.


3. Slime recept

Mi sem értjük, hogy került fel a receptek közé. A slime nem étel, hanem egy nyúlós anyag. Mi nem sok értelmét látjuk, de több tízezernyi internetező nem tévedhet. A slimekészítésről szóló DIY-videók egyébként a Youtube-on is a legnépszerűbb tartalmak közé tartoznak. Íme egy karácsonyi változat:

4. Töltött káposzta

A töltött káposzta az örök kedvenc. Ebben az évben főleg áprilisban volt az.

5. Rizskoch

Érdekes, hogy az iskolai menzák miatt utált, de sokak által mégis közkedvelt édesség ilyen jó helyre került a keresésekben. Áprilisban, augusztusban és szeptemberben is sokan kerestek rá.


6. Császármorzsa

Szintén egy klasszikus. Szeptember közepén keresték a legtöbben.

7. Brassói aprópecsenye

Egész évben népszerű, de valamiért november 5 és 11 között nagyon megugrott a kereslet iránta.

8. Mézes krémes

Egész évben alig keresik ezt a süteményt, ellenben az ünnepek előtt nagyon sokan akarták  tudni, miből készül. Húsvét előtt néhány nappal nagyon népszerű volt, valószínűleg karácsony előtt néhány nappal is így lesz.

9. Marhapörkölt

Az egyik nagy kedvenc sokak körében, mégis tudni akarjuk a receptjét. Főleg június elején, egészen július közepéig.

10. Mirinda szelet

Ez a süti is a húsvét előtti időszakban volt a legnépszerűbb, pedig nyáron is jó belőle falatozni. 

Ezeket olvastad már?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!