Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ezen a farmon már cuki alpakákkal is jógázhatsz. Te kipróbálnád?

E szerint a brit pár szerint még jobban kikapcsolsz, ha cuki állatok társaságában jógázol - ezért rekreációs programokat rendeznek alpakafarmjukon.

A Rosebud Alpacas farm egy csodaszép angol vidéken, Devonban található. A két tulajdonos, Nick és Lucy Aylett annak érdekében, hogy a jógázás még nagyobb élmény, feltöltődés legyen testnek és léleknek egy egyedi ötlettel rukkoltak elő: a szabad levegőn, alpakáik jelenlétében tartják a jógaórákat. Nick és Lucy szerint az „alpakás jóga” pozitívuma, hogy a cuki állatok jelenléte boldogságot hozó ún. oxitocin hormont szabadít fel, és ettől még inkább stresszoldó és lélekemelő lesz a gyakorlás.

A farm elsődleges programja a jóga, de a páros szervez még alpakás sétákat, piknikeket, meditáció és reiki foglalkozásokat, thai-chi órákat és művészetterápiás foglalkozásokat is. „Ez egy olyan hely, ahol az emberek kikapcsolhatnak, elmenekülhetnek a technológia és a modern élet elől, közel kerülhetnek az állatokhoz, a természethez és egymáshoz is” – mondták a házigazdák a vállalkozásukról. Nick és Lucy célja, hogy farmjuk az emberek számára menedék legyen, ahova hazajárhatnak, ahol feltöltődhetnek és jól érezhetik magukat.

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!