Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ezért eszik állandóan a filmjeiben az Oscar-díjas Brad Pitt – VIDEÓ!

Brad Pitt több évtizedes karrierrel a háta mögött az egyik legismertebb Hollywood-i színész, sokoldalúsága megkérdőjelezhetetlen. Az evés pedig összeköti alakításait!

Február 9-én az Amerikai Filmakadémia kipipálhatott egy tartozást, amikor Brad Pitt megkapta a legjobb férfi mellékszereplőnek járó aranyszobrocskát az új Tarantino műben, a Volt egyszer egy... Hollywoodban nyújtott alakításáért. Bár már korábban is állt az Oscar színpadán, 2014-ben azonban „csak” producerként kapta meg a díjat a 12 év rabszolgaságért. Színészi munkáját tehát idén először méltatták a rangos elismeréssel. 

Azonban nem mehetünk el szó nélkül egy, a filmjeiben vissza-visszatérő motívum mellett sem: Brad Pitt rengeteget eszik a filmvásznon!!!

Íme, 15 csodálatos, megszakítás nélküli perc, amelyben Brad Pitt azt csinálja, amihez a legjobban ért – színészkedik és eszik:

Érdekesség, hogy bár a mai filmekben egyáltalán nem ritkák az éttermekben vagy konyhákban játszó jelenetek, az evés aktusa csak elvétve látható – ezért is kivételes, hogy az egyik legszebb férfiszínészt ennyiszer láthatjuk enni!

A feltételezések szerint az állandó rágcsálás célja, hogy közelebb hozza Pitt karakterét a nézőkhöz, ugyanis elég kevesen mondhatnák el magukról, hogy úgy érzik, hasonlítanak Pittre, de ez az apró kis művelet képes arra, hogy elérhetőbb figurának mutassa be a sztárt.

A valódi ok azonban nélkülözi a fennkölt mögöttes szándékot, és egyszerűen az áll a dolog hátterében, hogy Brad Pitt, ahogy arról egy interjúban is elmondta, természeténél fogva szeret nassolni, és imádja, ha van valami a kezében. Ez odáig fajult, hogy az Ocean filmek forgatásakor ezt a szokását simán beépítette a vásznon életre keltett Rusty karakterébe.

Az evés kifizetődő?

Még egy furcsaság: Pitt filmjei közül azok, amelyekben eszik, átlagosan jobban teljesítenek, mint ahol nem: minden filmje, amiben több mint 200 kalóriányi nassolnivalót fogyasztott el a filmvásznon, pozitív értékelést kapott és jól teljesített a jegypénztáraknál, ahogy azt egy Reddit felhasználó részletesen le is vezette. Még azt is összeszámolták, hogy nagyjából 4980 kalóriányi étel tűnik el Pitt szájában a filmjei során

Talán a véletlen műve, de az is lehet, hogy az evés hatalma nagyobb, mint gondolnánk.

Ezeket olvastad már?

Címlapkép

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!