Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ezzel az egyszerű mozdulattal ezerszer könnyebb lesz a dinnyevágás

Egyre több zöldséges árul már érett, mézédes görögdinnyét. A dinnye meglékelése sosem egyszerű dolog, a héjából szépen kivágni a gyümölcsöt viszont könnyebb, mint gondolnánk!

Az internetnek köszönhetően ma már pillanatok alatt világszenzáció lehet egy egészen egyszerű trükkből is: vajat készíthetünk csupán egy hozzávalóból, elűzhetjük a legyeket egy zacskó vízzel, vagy kivághatjuk a dinnyét héjából egy egészen egyszerű higiéniai eszközzel. 

Hogy a kreativitásnak nincsenek határai, azt egy nő mutatta meg a reddit nevű oldalon. A videó készítője a görögdinnye húsát egy egyszerű mozdulattal vágta le a héjáról, a procedúrához pedig nem mást használt, mint:

egy szál teljesen hétköznapi, ízesítetlen fogselymet

Azt tudjuk, hogy a fogselyem csodákra képes, azt viszont eddig nem sejtettük, hogy dinnyét is ilyen jól lehet vele szeletelni. Egy határozott mozdulattal ugyanis egészen szépen vághatjuk ki vele a dinnyehúst a helyéről, ez a trükk pedig még a gyerekek számára is biztonságos, senkinek sem kell késsel próbálkoznia. 

Az egyetlen dolog, amire érdemes figyelni, az az, hogy lehetőleg ne ízesített, kiváltképp ne mentolos fogselyemmel próbáljunk dinnyét vágni, ez ugyanis ronthatja az eredeti ízélményt. 

Ha jobban belegondolunk, ez a vágási technika talán egy darab damillal is tökéletesen működne. Te kipróbálod? Ha igen, írd meg nekünk, mennyire volt egyszerű ezzel a technikával vágni! 

Ez is érdekelhet: 

via mirror

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!