Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ezzel a fagylaltkészítő labdával nem csak a gyereked, még a kutyád is tud fagyit csinálni!

A nyár leghűsítőbb finomságát nem csak a cukrászdában vásárolhatjuk meg, akár otthon is elkészíthetjük, nem is akárhogyan! Íme a labdás fagylaltkészítő különlegesség! 

Házilag fagylaltot készíteni nem egyszerű feladat, hiszen rengeteg időbe telhet, míg egy házi hűsítő desszertet tálalni tudunk saját magunk, vagy a család számára. Szerencsére ma már egyre több olyan gép létezik, melynek segítségével egy kicsit egyszerűbbé és gyorsabbá tehetjük ezt a folyamatot, mi sem mutatja jobban ezt, mint az alább látható, kosárlabdára emlékeztető fagylaltkészítő labda. 

A videóban két fiatal lány egy játszótéren szórakozva mutatja be, hogyan lehet csupán 30 perc alatt minden szempontból kielégítő fagylaltot készíteni alig néhány hozzávaló segítségével.

A fagylaltot a lányok jég, magas zsírtartalmú habtejszín, cukor és édesítőszerek segítségével készítik el, majd a labda alapos lezárása után 30 percig rázzák, gurítják a labdát, megtörve ezzel a jeget és vegyítve az összes alapanyagot. A videóban szereplő lányok szerint a feladat azért itt sem annyira egyszerű, a minden jóval megtömött labda ugyanis nehéz, ráadásul folyamatosan rázni vagy gurítani kell. 

A gurítás feladatával volt olyan ember is, aki kutyáját bízta meg, a videóban látható négylábú pedig úgy tűnik, sokkal jobban élvezi a munkát (vagyis a játékot). A furcsa fagyis labdát akár Te is megszerezheted az interneten, és még akár idén nyáron kipróbálhatod az egyszerre megmozgató és szórakoztató kütyüt. 

EZ IS ÉRDEKES: 

via housebeautiful, unilad, címlap: droold

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!