Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fallosz alakú kagylóféle, ami egy vagyont ér - nézd, borzasztó!

Ezt a hímtag alakú kagylófélét rémálmodban sem képzelted volna el, egyesek viszont megeszik. Nagyon-nagyon sok pénzért.

Az már régen kiderült, hogy az ember képes bármit megenni, a kígyót, békát, kukacot, rovarokat. Így például az ázsiai országokban egy ropogós, sült csótány igazi csemegének számít.

Na itt egy másik különleges ínyencség, a teremtés koronáinak ékességére megszólalásig hasonlító, és természetesen magyarul igen asszociatív módon elnevezett, falloszkagyló, ami hát valljuk, be nem egy szép látvány. Bocs, fiúk.


Ezt az Amerikában és Kanadában őshonos, latinul Panopea generosa névre hallgató puhatestűt hazánkban fallosz-, vagy iszapkagylónak nevezik, de a prűdebb ázsiaiak elefántormány-kagylónak, az amcsik pedig geoducknak hívják.

Ezt is nézd meg:

Ijesztő állatot dobott ki a pincérlány az étteremből

De akárcsak anno a chokito, ez is a ronda és finom kategóriába tartozik, sőt igencsak viszi ott a prímet, ugyanis a különleges kagylóhús kilójáért akár 70 ezret is ki kell perkálni. A nem túl előnyös külsővel megáldott kagyló 140 évig is élhet, és akár 7 kilósra és 2 méter hosszúra is megnőhet. Nem szívesen találkoznék egy ilyen példánnyal, de a kisebb egyedek is vicces reakciót váltanak ki az emberekből:

Pedig szegény csúnyácska kukikagyló igazi kincs, édes, puha húsa miatt számtalan országban fogyasztják, naná, hogy arfodiziákumként is, mi lehetne az, ha nem a falloszkagyló. Kanada és Amerika millió dolláros üzletágat, Ázsia pedig státuszszimbólumot csinált a péniszre hajazó kagylóból. Egy hongkongi étteremben így választhatod ki, hogy nyolcvan- vagy épp csak negyvenezer forintnyi falloszkagylóra vágysz aznap:

Ezek után gondolhatjátok, mekkora a boldogság, mikor a hajnalban kelő és órákon át a parton vadászó kagylóbányászok kihúznak egy hatalmas, vastag falloszt a homokból. Mert bizony a kukikagylók a tengerparti homok mélyén élnek, és csak egy egy apró lyuk árulkodik róluk a felszínen, ezért egészen sajátos módszerrel kell őket begyűjteni.

Egy jó fogásért gyakran órákon át kell hajnalok hajnalán a homokot fürkészve kóvályogni a parton, és minden apró lyuknál „lefúrni” egy spéci eszközzel. Ezt mélyen le kell dugni a lyuk körül a talajba, és kihúzni vele egy nagy adag homokot, és ha szerencséd van, abban ott figyel a méretes falloszforma kincs, ami még guszta módon vizet is spriccel, mintha csak pisilne. Imádnám ezzel tölteni a reggeleimet.

Receptajánló:

De vannak, akik a lyukas aljú vödör földbe döngölésére, vagy a lyukba való sószórásra esküsznek, meg olyanok is, akik az egész partot felássák, majd örömtáncot járnak, egy hatalmas fallosszal a kezükben.

Na de most hogy már profik vagyunk falloszkagyló-vadászatban, nézzük, hogyan is készülnek az ínycsiklandó kukis fogások. Forró vízbe kell dobni, és így könnyen leválasztható a héja, valamint lehúzható róla a külső bőrréteg. Ezután késsel fel kell vágni, kibelezni, és már készülhet is belőle a fallosz-sushi vagy a rántott kagyló, a kukinyárs, vagy a leheletvékonyra vágott nyers geoduckszeletek.

Így lesz belőle étel Japánban, az utcán:

De akkor se keseredj el, ha vega vagy, és kifejezetten szimpatizálsz ezzel a rút puhatestűvel, rád is gondolt a piac, ugyanis meglepheted magad egy plüss falloszkagylóval, ráadásul sokkal olcsóbb, mint az igazi, csak kilenc dolcsi.

MÉG TÖBB HASONLÓ CIKK A GARDENISTÁN!

Ezeket például láttad?

Szólj hozzá!

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

lewega
lewega Sun, 2018-08-19 20:34

Annyit nem tudnának fizetni, hogy megfogjam, és ha éhen halnék, akkor sem tenném a számba!