Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

FEKETE pozsgás növényeket láttál már? Mutatunk párat, "vidám" darabok!

Ha éppen rossz kedved van, vagy amúgy is imádsz kilógni a sorból, és még farsangkor és Wednesdaynek öltöztél az Addams familyből, akkor ezek a te növényeid!

Mi az a szukkulens? 

A pozsgások olyan növények, amelyek szárazságtűrőek, vagyis nem vízigényesek, azaz szukkulensek. Ide tartoznak a kaktuszok és sok sivatagi növény is, Magyarországon pedig a kövirózsák és varjúhájak.

A pozsgás növények megvastagodott, húsos törzsében vagy leveleiben raktározó sejtekből álló szöveteket találunk a víz tárolására. Rendszerint olyan, többnyire meleg éghajlatú helyeken élnek, ahol hónapokig nincs eső. 

Mi nagyon szeretjük őket, mert, ahogy említettük, nagyon strapabírók, és azoknak is ajánlott tartásuk, akik mellett az ikeás műnövény is lekókad. És annyira jól néznek ki!

Írtunk már nektek a pozsgásokról horoszkóp tekintetében, mutattunk olyat, ami egy az egyben nyíló rózsára emlékeztet,  és még csodás (és cuki) pozsgatortákat is felsorakoztattunk!

FEKETE szukkulenseket viszont eddig nem vettünk górcső alá – tudjuk, a Halloween-nek már vége, és az idő is kezd inkább tavaszra hasonlítani, de nem baj, mert a fekete szín örök, elegáns, és mindig divatban marad. Mit gondolsz, jól mutatnának ők a lakásodban?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kelly Betti Soto (@kellybettisoto) által megosztott bejegyzés,

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brenda (@brendajustsuccs) által megosztott bejegyzés,

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SuccuLovers #Nature (@succulovers_nature) által megosztott bejegyzés,

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3 Cats And Some Plants(@3catsandsomeplants) által megosztott bejegyzés,

Melyiket választanád? Mindet? Oké!

Ezeket is nézd meg:

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!