Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fém szívószál végzett egy szerencsétlenül járt asszonnyal

Nagyon szerencsétlenül járt egy brit nő, aki próbálta kerülni az egyszer használatos műanyagot. 

Javában tart a műanyagmentes július, egyre többen cserélik le az egyszer használatos műanyagot más, környezetkímélő alternatívára. A műanyag szívószálakat egyébként is betiltják 2021-től, így érdemes fém vagy bambusz változatokat beszerezni. Úgy tűnik azonban, hogy ezek sem teljesen veszélytelenek.

Néhány napja egy műanyagot kerülő idős nő halt meg egy fém szívószáltól – írja a 444 a Telegraph cikke alapján. A dél-angliai Poole városában elhunyt 60 éves asszony megszédült a konyhában, és elesett. Annyira szerencsétlenül ájult a földre, hogy egy fémszívószál átszúrta a szemét, és végzetes agysérülést okozott neki. 

A nő egy pohárfedő segítségével erősítette a fém szívószálat a pohárhoz, és ez lett a veszte. A halottkém szerint az így rögzített tárgy akár halálos fegyver is lehet, ahogy azt a szerencsétlenül járt nő esete is mutatja. 

Az elhunyt, Elena Struthers-Gardner egyébként díjnyertes zsoké volt, de fiatalon gerincsérülést szenvedett, ami miatt gyakran elveszítette egyensúlyát. Alighanem emiatt ájult el a halálos baleset előtt is.

Ezeket olvastad már?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!