Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fogadjunk, hogy megkóstolnád a Subway szendvicsező új termékét

Új termékkel jelentkezik a Magyarországon is elérhető Subway szendvicsező, amiben olyan hús van, amiben nincs igazi hús.

A Beyond Meatball Marinara néven kapható szendvicset szeptembertől dobják piacra az Egyesült Államokban és Kanadában tesztelési céllal, csaknem 700 gyorséttermükben lehet majd megkóstolni – jelenti az Index

Az étteremlánc ezzel csatlakozik ahhoz a világméretű trendhez, amiben a nagy kajacégek többsége – például a Burger King, a McDonald's, a Little Caesars, a Pizza Hut, és sok más vállalat is – már képviselteti magát műhúsból készült ételeikkel.

Nem tudni még pontosan, meddig tart majd a tesztidőszak, és még az sem világos, hogy mennyibe fog kerülni a szendvics, amiben egyébként olyan hús van, amit növényekből állítottak össze, de a külleme és az íze is megtévesztésig hasonlít az igazi húséra.

Egyébként szinte biztos, hogy hosszútávon a műhúsé a jövő, hiszen a húsiparunk nemcsak, hogy fenntarthatatlanul környezetszennyező, de egész egyszerűen a népességrobbanás miatt nem is lehet kielégíteni a hús iránti igényeket.

És ezeket olvastad már?

via 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!