Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Egy fotó, amitől megsajnálod Justin Biebert - így kell ebédelnie nap mint nap!

Nem kell, hogy a szíved csücske legyen, mindenképp megsajnálod, ha meglátod ezt a fotót. Mert egy celebnek így kell ebédelnie, ha kiszúrják a rajongói. Döbbenet. 

Gondoltál már arra, milyen lehet olyan ismertnek lenni, hogy egy darab nyugodt pillanatod se lehessen az utcán, boltban, étteremben? Nyilván gondoltál, de még az is töredéke az igazságnak. Persze lehet azt szajkózni, hogy ő állt tinisztárnak, akkor meg ne akadékoskodjon, de azért ezt senkinek se kívánjuk. Felkerült a twitterre Justin Bieber rajongójának fotója, aki lefotózta a barátaival éppen ebédelni készülődő énekest Ausztráliában, Queenslandben, a Grill Charlie's nevű gyorsétteremben, amint  kb. 30 rajongó kislány tőle 3 lépésre, egy rendőrrel elválasztva figyeli minden mozzanatát – vajon ki vágyna ilyen életre? Még rengeteg pénzért se.

A net népe szorgosan osztani kezdte, és valódi sajnálathullám alakult ki a tinilánykedvenc Justin Bieber iránt...tényleg rémes lehet. Téged zavarna, ha idegenek néznének a tányérodba, vagy vállrendítve hagynád?

Az ebéd végén azért odament a rajongókhoz – itt az a jelenet látható, amikor éppen a „minél jobban kiabáltok (állat módjára), annál kevésbé esélyes, hogy beszélgetni tudjunk” mondat hagyja el a száját. Igaz végülis.

...és ezeket láttad már?


via unilad

Szólj hozzá!

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Tue, 2017-03-21 19:12

Megteheti, hogy az egész éttermet kibérli és a leghátsó sarokba ül. De nem teszi, mert élvezi a rajongók hadát. Gondolom a rendőrt meg az Ausztrál állam fizeti.